9.3.2011

Keltainen olohuone

Tämän päivityksen olen halunnut tehdä jo pidempään. Esteenä postauksen aiemmalle ajankohdalle on ollut kaikkien tarvikkeiden ja hahmojen täydellinen puute. Onneksi asia on nyt korjattu, sillä eilen saapui Malesiasta suuri paktillinen BeHappyn budget cornerista löydettyjä ihanuuksia sekä muutamia uusia hahmo ja tarvikesetteä. Sain kokoelmaani ensimmäiset halvemman sylvanialaislinjan hahmoja ja tarvikkeita.

Esittelyvuorossa tänään on keltainen olohuonesetti, jota olen himoinnut. Tästä samasta setistä on olemassa ainakin kaksi versiota. Molemmissa tarvikkeet ovat täysin samat, mutta omassani puuosat ovat tummemmat. Lisäksi minun pakkauksessani tuli mukana Norwood hiiri-isä (kuvassa), kun taas toisessa versiossa mukana tulee kaksi Whiskers-kissahahmoa (isä ja kaksostyttövauva). Olen todella iloinen, että löysin oman versioni Budget cornerista ja vielä edullisesti! :)



Keltaisen olohuoneen värimaailmaan sopii oivallisesti myös tämä ruskea koiraperhe. Perhe on siis hieman köyhemmille maille suunniteltua sylvanialais-sarjaa ja siihen kuuluu vain kolme hahmoa, plus erikseen ostettava vauva. Vaikka hahmot ovat hieman normaaleja hahmoja niukemmin puettuja, on laatu kuitenkin yhtä ensiluokkaista! Hahmot ovat ihanan pehmeitä ja nukkapinta on hyvä (joskin täysin yksivärinen). Vaatteetkin on huolella ommeltu ja perheen yhteinen väriteema on ihana.
Koiraperheellä ei käsittääkseni ole nimeä.

Tässä asetelmassa hiiri-isä onkin tullut tervehtimään koiraperhettä. Äitikoira on juuri vastannut puhelimeen. Olohuonesettiin ei kuulu nuo seinällä näkyvät taulut, jotka ovat tosin myös vastatulleita. Myös kulhon keksit ja vauvan ankkalelu ovat muista seteistä.

Paketti toi mukanaan valtavasti uusia huonekaluja ja hahmoja, joten nyt riittää taas päivitettävää :) Vielä täytyy lisätä kuvat perheestä kokoelmasivullenikin ja kuvata olohuone erästä projektia varten, josta kerron ehkä myöhemmin lisää.

Suomalaisia SF-faneja kehotan kipittelemään suorinta tietä Omenametsään ja käynnistämään muutaman keskustelun per nuppi. Tympii harrastaa siellä yksinpuhelua :P

::EDIT::
Tässä uusi kokoelmasivun koiraperhekuva:



Ja Norwood hiiri-isä, joka adoptoi orvon Acorn vauvan:

4 kommenttia :

  1. Uusi banneri on superkiva!

    Tykkään tuosta olohuonesetistä, se on sopivan hempeä ja raikas yhtä aikaa. Mulla on suunnitelmissa tehdä itse vähän samantyyppiset olohuoneen kalusteet, katsotaan, kuinka tässäkin projektissa taas käy...

    VastaaPoista
  2. Oho, nyt tajusin, ettei se edes ole banneri vaan erillinen kuva vanhan alapuolella :D Voi hyvänen aika. No, joka tapauksessa se toimii!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Aquila :D Joo, kun vähän kikkailee noiden cadgettien kanssa niin saa helposti muokattua ulkoasua. Tuokin "banneri" on helppo vaihtaa :)

    Laittelethan sitten kuvia, kun olohuone valmistuu ^^

    VastaaPoista
  4. Voiiii miten suloista sakkia. Yritän nyt pysyä vain ponihurahduksessani, enkä laajenna harrastusta, vaikka näissä kyl on sitä jotain. Tää olkkarikuva on erityisen ihana.

    VastaaPoista