11.9.2012

Kesän ja syksyn pelihankintoja

Hiljalleen, mutta varmasti pelikokoelmani on jatkanut kasvuaan ja ihan mukavasti se on monipuolistunutkin. Ahkeraan kyllä saa kirppareita kiertää, jos sieltä mitään mielii löytävänsä. Parhaiten hankintoja tekee kuitenkin netin välityksellä. Saa ainakin, mitä etsii.

Tässä muutamia nintendopeli hankintoja:



Kesän suurin kohokohta oli nes-pelilaatikon löytyminen, joka jaettiin puoliksi kirppari-agentti A:n kanssa. Alla olevan listan ensimmäinen setti on minun osuuteni laatikosta, muut olen ostanut lähinnä A:lta:

- Zelda 1 ja 2, Gremlins 2, Robin Hood ja Turtles 1 (katso kuva oikealla) 20€

- Tiny Toons 10€
- Turtles 2 Arcade 5€
- Battle toad 10€
- Flintstones (lahja ♥)



Nämä ovat nettiostoksia, joiden hintoja on vaikea enää muistaa. Macdonaldslandia (suomalaiselta keräilijältä, 15€) lukuunottamatta kaikki taitavat olla ebaysta ostettuja 3-15£/kpl, jos oikein muistan...



Snes-kokoelma on minulle hieman rakkaampi kuin nes-kokoelma, joka oikeastaan kuuluu miehelleni - vaikka kartuttaminen on jätettykin minun harteilleni :D Tässä on ihanainen kokoelma Super Nintendo-pelejä, jotka olen ostanut alkuperäisten laatikoidensa kanssa.

- Addams family 18£
- Castlevania n. 30€
- Primal rage 13£
- Super Star wars n. 30€
- Super Empire strikes back ja Super Return of the jedi yht. 42£

Ja kaikkein ihanin ihanuus saapui eilen postissa. Nimittäin:



Secret of mana!!!
Tätä peliä olen himoinnut ihan nuoresta asti, kun näin sen esittelyn vanhassa Nintendo-lehdessä. Harmi, että sitä havittelevat monet muutkin keräilijät ja etenkin nämä laatikolliset ovat hinnoissaan. Onnistuin kuitenkin nappaamaan tämän mainiossa kunnossa olevan pelin laatikkoineen, ohjekirjoineen ja karttoineen ebaysta edulliseen 90€:n kokonaishintaan.
Ja että tämä onkin ihana; niin ulkoisesti kuin pelattavuudeltaankin.

Sitten vielä joitain satunnaisia kirppis- ja markkinalöytöjä:



- Warlock (10€)
- Sonic Rush (5€)
- Aragon's quest (muoveissa, 8€)
- King Kong (muoveissa, 12€)
- The funny pinball country (piraattipeli, 3€)

King Kong oli melkolailla heräteostos, sillä en ollut ko. peliä varsinaisesti kaipaillut. Markkinoilta äkkäsin kuitenkin uusia pelejä myyvän kauppiaan, jolla oli valikoimassa tarjolla noita Game boy davance pelejäkin, joten ostin pois.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti