5.2.2011

Japanilainen kukkakauppa

Vihoviimein sain liitettyä japanilaisen kukkakaupankin minirakennusten kokoelmaani! Tätä settiä en uskonut ihan heti saavanikaan, sillä se on melko harvinainen, kallis ja yleensä vajaana myyty setti. Mutta edellisestä Wendyn listasta äkkäsin sen ja onnistuin tehdä ensimmäisenä siitä varauksen! :D Hihii, kauppa on ihana *Sydämiä*



Kuvan voi klikata suuremmaksikin.
Kauppaan kuuluu uskomaton määrä (16!) irtokukkia, jotka ovat tavallistakin yksityiskohtaisempia. Niitä voi säilyttää avattavassa kylmäkaapissa. Minun kylmäkaappini ovi on hieman rikki. Ylempi sarana on lohjennut pois. Onneksi pieni pala sinitarraa korjasi tämänkin vian tyydyttävästi.
Setin mukana tulee myös paljon muita ihania yksityiskohtia; sanomalehtipapereita kukkien kääreeksi, lajitelma nauhoja, puutarhasakset, kastelukannu ja kasveja. Nuo pikku versot ovat todella suloisia.



Koska setin mukana ei tule omaa kukkakaupan pitäjää, mikä on minusta vähän sääli, alkoivat vastahankkimani Fawnin kaniperhe pitämään kauppaa. Kuvassa näettekin perheen äidin ja tyttären, joiden maanläheiset värit sopivat erinomaisesti kukkakauppaan.

Fawnien perhe oli taas kirpparilöytö kympillä. Lurppakorvaisia pupuja minulla ei ollut ennestään, vaikkeivat nämä puput olleetkaan wantlistani kärkipäässä. Pidinkin heidät pitkään paketin sisällä, kun en tiennyt myynkö ne eteenpäin vai en. Samalla aloin tykätä heistä yhä enemmän ja enemmän. :) Nyt he saavat jäädä. Koetan kuvata isän ja pojan joskus myöhemmin.



Tässä vielä kuva äitipupusta ja paketointipöydästä.

Oikeastaan olisi pitänyt ottaa vielä yksi kuva talon takaa, sillä sekin puoli on todella yksitiskohtainen. Talo on ikään kuin rakennettu vanhoista kivistä/tiilistä. Harmi, että takapuoli jää näistä taloista kokoelmassani piiloon :(

2 kommenttia :

  1. Fawn sopii tosi hyvin kukkakauppaan. Oma lempparini tuosta setistä on paketointipöytä! Ah, on se niin söpö :)

    VastaaPoista
  2. Oi, on se niin kaunis! Noi versot on söpöt :)

    VastaaPoista