2.1.2011

Tytöt kylvyssä

Teehee! Nyt seuraa pienimuotoinen kuvatarina. Pääpaino juuri kuvilla, sillä kello on kolme aamuyöllä ja minun ruonsuoneni on jo aika koomassa. Mutta minkäs mahtaa, kun yöllinen inspiraatio iskee.

Varoitus! Seuraavissa kuvissa tullaan näkemään alastomia sylvanialaistyttöjä!

Tarinamme alkaakoon! Marita Mango on kutsunut ystävänsä Greta Furbanksin ja Jasmin Bouquetin luokseen kylpemään ja viettämään tyttöjen iltaa (taas, edellisen kerran heillä oli juhlat vuodenvaihteessa!). Marita vääntää juuri hanasta kuumaa vettä ammeeseen, kun Greta saapuu pyyhkeineen. Jasmin on tullut jo aiemmin - hänellä on mukanaan äidiltä lainattu meikkipussukka.



"Kylläpä sinun äidilläsi on ihana meikkipöytä Marita" Jasmin ihastelee. Tytöt käyvät kylvyssä.



"Hei Greta, haluatko että harjaan häntäsi" Jasmin ehdottaa, kun Greta nousee ylös ammeesta. Marita rakastaa kuumaa vettä ja kylpyvaahtoa joten hän jää vielä kylpemään.



Greta rakastaa, kun hänen tuuheaa häntäänsä harjataan. Jasmin ei voi olla ihailematta Gretan hännän pehmeyttä ja kaunista ruskeaa väriä. Gretan tutkiessa peilipöydän pulloja ja purnukoita, Marita laskee vedet pois ammeesta ja alkaa kuivata itseään pehmeään pyyhkeeseen.

Ja kuinkas ilta tästä jatkuukaan? Sen voitte keksiä ihan itse. Tässä teille kuitenkin vielä pari kuvaa. Jasmin on varmaan yksi suosikkihahmoistani. Hän on niin suloinen! Purkasin jopa hänen mekkonsa tehdasrusetin, että sain otettua nämä kuvat :D





"Jasmin, olet minun paras ystäväni!" Greta sanoo ja antaa Jasminille pusun.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti