31.12.2010

Onnellista uutta vuotta 2011!



Toivottavasti tuleva vuosi on menestyksellinen! Myös kokoelmiemme osalta ;)
Kuvassa ystävykset ovat kerääntyneet viettämään tyttöjen iltaa kettuperheen kotiin. Ilta sujuu mukavasti herkutellen ja elokuvia katsellen. Vihreät ja oranssit pullot ovat muuten sitten limua :D

Kokoelmaani on viimeaikoina tullut paljon yksittäisiä ja perheettömiä siskoja, joita on ollut hieman hankalaa esitellä. Tässä näette heistä suurimman osan. Ehdoton suosikkini on skunkki-sisko joka tosin jää kuvassa ikävästi taka-alalle. Otan hänet kyllä uusintaesittelyyn myöhemmin. Japanilaiset kettukaksoset sain myös jokin aika sitten. He eroavat UK versiosta neulepukujensa ansiosta. Puvut ovat mallia "one size for all" eli asu "sopii" sekä istuvalle, konttaavalle että seisovalle vauvalle. Kaikilla se hieman kiristää tai lörpöttää jostain kohdasta.

Apinasisko saa toivottavasti perheen, jahka Darwin apinaperhe tulee kauppoihin. Darwin on muuten typerä nimi. Ihmettelen, miksei sitä julkaistu aiempien apinoiden tapaan Mango-nimellä.

Uusi vuosi tuo tullessaan muitakin ihania sylvanialaisuutuuksia. Myyräperhe olikin seuraavana want-listallani ja nyt uusintajulkaisun jälkeen se onkin helppo hankkia. Tykkään kovasti isämyyrän haalareista, vaikken yleensä farmarivaatteista pidäkään.
Muita uutuuksia voitte tutkia seuraavista linkeistä:
UK julkaisuja 2011
Ambulanssi
Ambulanssinkuljettaja ja potilas (Paramedic on ihana, mutta tuo Bearbury poika todella turha)
Uudistettu "Dinner lady and lollipop man"-setti
Japanilainen chihuahua-perhe
Koululais-setti

4 kommenttia :

  1. Samoin :) Muuten tuo ambulanssi on toosi kiinnostava, se on varmaan heti ostoslistalla kun mahdollista :D Ja tykkään noista neulepuvuista, kiva että voi laittaa kaikille vauvoille :)

    VastaaPoista
  2. Minä tykkään tuosta "paramedicistä", se on tosi komea. Tosin minun kokoelmassani hänestä taitaa tulla lääkäri jompaan kumpaan sairaalaan ja aviomies hoitaja Nightingalelle :) Ambulanssikin olisi kiva, mutta minulla sille ei ole yhtään tilaa.

    Neulepuvut olisi tosiaan kivat, mutta ärsyttää kun ne ei ole oikein muotoiltu kaksosille. Konttaavan vauvan pyllyn kohdalla neule pitää kiristää ihan äärimmilleen ja istuvan vauvan mahan kohdalla se on todella löysä ja kurtussa.

    Ja muuten, millon me saammekaan nähdä niitä kuvia sun kokoelmasta? :D

    VastaaPoista
  3. Tuota "porukkaa" vaikuttaa olevan sulla enemmänkin, mutta ainahan muutama uusi mahtuu mukaan joukkoon:)

    VastaaPoista
  4. Tuula, jos tarkoitat seuraamiani blogeja niin kyllä mahtuu! Monikaan niistä ei ole aktiivisia ja on kiva, että on aina luettavaa kun vierailen blogeissa.

    VastaaPoista