3.9.2011

Onnenpotkuja!

Ei ole totta! Olen voittanut TOISTAMISEEN sylvanialaisarvonnassa! Sain (jaetun) kolmannen palkinnon suomalaisen sylvanialais-sivuston valokuvakilpailussa, jonne lähetin kesäisen lehmävauva kuvan. Kuva on näkyvillä heti sivuston etusivulla:

Sylvanian.fi

Olen niin iloinen! Tuota kolmatta palkintoa, eli Kettujen piknicsettiä juuri halusinkin. Toki pääpalkinto, eli Regency hotel, olisi ollut kiva, mutta periaatteessa sille ei olisi ollut meillä mitään paikkaa. Kettuvauvani sen sijaan tarvitsee äitiä :) Ihanaa!

Toinenkin onnenpotku kävi perjantaina, kun käväisin paikallisella kirpparilla. Eteisessä silmiin osui muovipussi, josta bongasin My little pony kuvan. Lähempi tarkastelu osoitti pussin sisältävän G1 aikaisen ponipalapelin! Nappasin pussin heti itselleni ja kävin kysymässä sisältä, saako pussin ottaa. Ja kyllähän sen sai ja vielä ihan ilmaiseksi! Tämä on jo toinen MLP palapelini ja olin aivan ällikällä lyöty, kun peli vielä sisälsi kaikki palasetkin! Mukana tuli alkuperäisen laatikon alaosa, johon pelin voi koota sekä kannesta leikattu mallikuva. :) Tyttöni ihastui peliin kovasti ja olemme kasanneet sen jo monta kertaa yhdessä. Kuva on ihan söpö, se esittää kolmea First tooth baby ponia. Plussana vielä taulukuva Sugarberrystä <3



Paloja pelissä on 60, mutta se on helppo rakentaa mallikuvan ja selkeiden yksityiskohtien takia :)

4 kommenttia :

  1. Ihana tuo lehmäkuva! Ne marjat tekevät siitä jotenkin niin kotoisan.

    Löytyykö muuten Sylvanian-pakkauksista niiden hahmojen nimet? Vai keksivätkö bloggaajat ne itse?

    VastaaPoista
  2. Congratulations on winning the photo contest!
    Hugs.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi, Kiitos! Hahmojen nimet löytyvät ihan pakkauksen pohjasta. Siinä on semmoinen valkoinen tarra, missä on nimet ja luonteen kuvaukset. Jotkut nimet ovat vähän hösöjä, joten jotkut keräilijät nimeävät hahmonsa itse. :) Myös esim sylvanianfamilies.com sivustolta löytyy hahmojen nimet tuotekuvauksessa.

    Eliana, thank you! I was really surprised as well :) *hugs*

    VastaaPoista
  4. No niinpäs löytyy, kiitos paljon!

    VastaaPoista