20.9.2011

Kylvyssä äidin kanssa



On kylpyaika. Äiti on juuri saanut toisen pienokaisensa kylpyyn ja pesee tätä sienellä. Pikkuisella on itselläänkin oma pesusieni. Toinen pikkuinen odottelee omaa kylpyvuoroon ja tutkiin sillä aikaa pottaa. Mitä potalla tehdään? Voikohan sinne laittaa tavaroita? Delfiini saakin hetken polskia potassa... Meneeköhän se nyt oikein?



Potallahan istutaan ja tehdään pissa! Näin ohjeistaa äiti kuivatessaan samalla ensimmäistä kylpijää. Kas niin!

******************

Esittelyssä tänään on "Bath time with mother" pakkaus. Tämä on uusinta versio aiemmasta, hyvin samanlaisesta ja saman nimisestä kyply-setistä. Osat ovat muuten samat, mutta värit on vaihdettu sinisävyistä keltaiseen ja Butterglove äidin mekko keltaisesta punaiseksi. Aiemman kylpypyyhkeen ja hatun sijaan vauvalla on päällään kylpytakki. Kylpytakin väri voi muuten olla joko vaaleanpunainen tai valkoinen, joten kannattaa olla tarkkana tätä settiä ostaessa.

Lisäksi olen laittanut kuvaan "Tohtori + potilas" setistä saamani Butterglove pupuvauvan, ankkapotan ja Wendyn listalta tilaamani kylpylelut (delfiinin, laivan ja uimarengaspupun). Ne eivät siis kuulu Bathtime with mother settiin.

Kokoelmasivun päivitys:

5 kommenttia :

  1. Bathtime with mother -setti on mun mielestä yksi söpöimmistä. Minulla on se vanha setti ja tykkään siitä tosi kovasti, tosin se pupuäidin mekko on vähän tylsä ja siksi piristinkin sitä ompelemalla käsin pienen essun pupuäidille :) Minäkin muuten yhdistin kylppärisettiin ankkapotan, koska ne vain sopivat hauskasti yhteen. Tässä ussintaversiosetissä pistää silmään pupulapsen kylpytakki, joka on tosi söpö! Ihanat ovat myöskin nuo Wendyn listalta ostamasi pikkuesineet, joista etenkin delfiini on suloinen.

    VastaaPoista
  2. Eliana, Thank you! :)

    Aquila, juuri sen vanhan pupuäidin mekon takia en aikanaan ostanut Bathtime-settiä. Olin todella iloinen, kun setti uudistettiin ja tällä äidillä on jonkin verran kivempi mekko :) Toisaalta tykkäsin kyllä sen vauvapupun vanhasta kylpyviitasta ja myssystä :D Tämä uusi kylpytakkikin on ihan jees (Suomessa olen tosin nähnyt myynnissä vain valkoista kylpytakkiversiota). Uudistetun version seinähyllykkö on valitettavan valkoinen (vanhassa versiossa siinä oli kästtääkseni siniset päädyt ja joku kohokuva?)
    Delffiini oli pääsyy miksi ostin nuo kylpylelut Wendyltä. Olen nähnyt sen ainakin Calico crittersien sinisen kylpyhuoneen mukana (jos oikein muistan :D)

    VastaaPoista
  3. Tarina oli aivan ihana! =D
    Harmi että amme on muutettu keltaiseksi (en tykkää siitä väristä oikeastaan lainkaan), mutta muuten värit on paljon paremmat. TAHTOO!

    VastaaPoista
  4. Minullakin on tämä:). Tilasin sen siksi, että se on niin söötti, mutta amme on vähän tylsä. Minusta tähdenmuotoinen pesusieni on aivam ihana! Pikkusiskoni ja minä nimesimme äinin Lauraksi ja Vauvelin Luluksi.

    VastaaPoista