20.10.2011

Poneja pitkästä aikaa

Viimeisestä My little pony aiheisesta päivityksestä onkin jo aikaa. Tämäkin jäänee varsin lyhyeksi. Jahka halusin hehkuttaa, kun viimein löysin kirpparilta G1 poneja! Tuntuu, etten ole nähnyt niitä sitten kesäkuun ollenkaan. Yhtä kaljuksi kynittyä Baby Cuddlesia lukuunottamatta, jonka jätin pöytään. No, tässä kuitenkin löytöni (0,50€/kpl):



Baby Nightsong ja Sugar apple.
Molemmat ovat erinomaisessa kunnossa, joskin vauvaponilla on haalistunutta kuulakärkikynää toisessa etujalassa. Sugar applen lettejä en ole vielä avannut ja jännityksellä pohdin, millainen afrotukka leteistä kuoriutuukaan. Tuolle poselle kyllä sopii letit hyvin, sillä iso tukkapörrö peittää helposti koko ponin display-puolen. Ponin tuoksustakin on vielä aavistus jäljellä.
Nightsongin kiiltävä pinta yllätti. Luulin ensin, että poni on kiillotettu jollakin rasvalla, mutta ilmeisesti sen kuuluukin olla kiiltävä. Aika jännä :)

Nappasin Sokkopöllön blogista linkin tällaiseen hauskaan ponigeneraattoriin, jossa voi tehdä omannäköisensä ponin. Minun ponistani tuli tällainen:

4 kommenttia :

  1. Voi ei miten mahtavia löytöjä! Ja noin hyväkuntoisina, wau!

    VastaaPoista
  2. Minäkin liityin tänne sinun blogiisi lukijaksi, ihania kuvia blogi täynnä! ^-^ Aika kiva löytö tuo Baby Nightsong. :3

    VastaaPoista
  3. Kiitos Annukainen ja tervetuloa lukijaksi :) Baby Nightsongista olin todella innoissani, kun en ollut varmaan puoleen vuoteen löytänyt yhtään G1 ponia ja sitten yhtäkkiä oli kaksi samassa pöydässä.

    VastaaPoista