4.10.2011

Syksyinen pyöräretki

Valokuvauskilpailun palkinto on saapunut! Polkupyörä ja piknikkisetti on todella mukava pakkaus, erityisesti kuitenkin pidin setin hahmoista, eli äiti ja poika Renard-ketuista. Oli pakko saman tien ottaa kuva setistä näytille. Tässä siis Kettuperheen syksyinen pyöräretki:



Yllätyksiäkin tämä setti tarjosi, sillä sen mukana tuli pieni keltainen istuin vauvahahmolle. Istuimen voi laittaa isomman pyörän etu- tai takakoriin ja vauva mahtuu siinä hyvin istumaan. Pakkauksessa tätä osaa ei ole ollenkaan kuvattu. Kiva extra kuitenkin :) Tässä kuva äidin pyörästä ja istuimesta:



Pyöräretken jälkeen on aika levittää viltti syksyiselle nurmikolle ja kattaa picknic:



Polkupyörien lisäksi settiin kuuluu isohko joukko picknic-tarvikkeita, kaksi voileipää, maitopullo, radio ja tennismailat + pallo. Tämän setin varustetaso on siis todella runsas. Erityisen innolla odotin tuota radiota, sillä sellaista minulla ei vielä ole. Astiasto minulta jo löytyy.

Renard-vauva ei kuulunut tähän settiin vaan olen ostanut sen jo aiemmin. Renard-sisko olisi hauska lisä perheeseen, mutta se on melko hankala saada. Tällä hetkellä siskohahmoa myydään vain SF-fanclubin liittymis- tai jäsenyydenuusimislahjana. Seisovaa vauvaa lukuunottamatta kaikki muut tämän perheen hahmot tulevat jossakin tarvikepakkauksessa mukana, joten jo se tuo haastetta Renerd-keräilyyn. No, perhe on ihan sopiva tällaisenaankin:

3 kommenttia :

  1. Mistä (ja milloin) olet tuon vauvan hankkinut? Olen yrittänyt semmoista metsästellä, muttei ole sattunut silmään...

    VastaaPoista
  2. Muistelen, että ostin sen BeHappyn Budget cornerista. Sitä ei ole enää kauhean helppoa löytää. Kettukaksosia on vielä vaikeampi, ne tulivat erään Calico critters teekuppiajelu-laitteen mukana -_-

    VastaaPoista
  3. Itselläni ja pikkusiskollani on tällainen samallainen ihana setti. Siskoni sain äidiltä tuliaiseksi Lontoosta tämän. Rakastan näitä kettuja! Tekisi minunkin mieli tuollaista kettu vaavia:). Se on niin söpö. Meillä vauvanä tässä perheessä on päiväkoti lapset- setissä tullut harmaa kisu. se on orpo, joten ketut pitävät siitä huolta:)

    VastaaPoista