26.11.2011

Australiassa

Tällä kertaa matkaammekin kauas Asutraliaan tutustumaan kahteen ihanaiseen perheeseen, joissa kummassakin on uusia tulokkaita.



Springer kenguruperhe on tullut tapaamaan Koalaperhettä näiden puumajalle. Äidit ovat kiivenneet varjoon puhumaan pienokaisistaan. Kenguruperheeseen kuuluu isän ja äidin lisäksi sisko, kaksoset ja vastasyntynyt vauveli. Tämä pikkuinen onkin pienin sylvanialais-vauva jonka olen tavannut! Se on aivan hurmaava kaikessa pikkuruisuudessaan.



Koalaperheen olen teille aiemmin esitellytkin, mutta tämäkin perhe on saanut uuden jäsenen, kantopussissa köllöttelevän pikkuveljen. Oikeasti vauva on kyllä seisova taapero, mutta se taitaa parhaiten sopia tuohon kantopussiin (jonka sain viimein ostettua erikseen Wendyn listalta!).



Puutalonkin sain jo aikaa sitten hankittua. Se on hauska, mutta melko haasteellinen rakennus. Jalustapuu kaatuu melko helposti, eikä talokaan ole tiukasti kiinni puu-osassa. Lisäksi talo on hirmuisen vaikea sisustaa lähes olemattomien tilojen takia. Yleensä tämän rakennuksen näkee sisustettuna pöllöperheelle, joille se hyvin sopiikin.



Springereiden kenguruperhe on myös uusi ostos. Tätä perhettä on valmistettu kahta eri laatua, tämä on Flairin versio. Japanilainen kenguruperhe on aivan erinäköinen. Harmi, että vaatteet ovat kuitenkin erilaiset, joten molempia versioita en viitsisi mitenkään hankkia, vaikka jp-versio onkin suloinen. Vain Flair-versiolle on olemassa kaksoset. Kummasta kenguruperheestä sinä pidät enemmän?





Tässä vielä pikkusisko ulkona äidin pussista. Suloinen eikö? :)

Olen jonkin verran jäljessä kokoelmakuvien päivityksen kanssa, mutta näistä perheistä olen jo aiemmin ottanut uudet kokoelmakuvat:



Springers



Billabong koalaperhe koko komeudessaan. Tässä näkyy myös tuo taapero pussin ulkopuolella.

Kiitän!

5 kommenttia :

  1. Söpöjähän nuo kengurut ovat, vaikka itse pidänkin noista japanilaisista enemmän :) Tuo pikkuvauva on jotain ylisuloista!

    VastaaPoista
  2. Kenguruperhe on noussut jo suosikkieni asemaan, ihanan erilaisia, mutta silti söpöjä.
    Kauhistus, miten noista voi päättää? Toisaalta ne japanilaiset oli suloisia, mutta ovat nämäkin, vain hippusen eri tavalla O.o
    Ja tuo pikkuinen. Voi. Se pitää saada...

    VastaaPoista
  3. Heippa Toukkero! Hienon asetelman olet saanut aikaiseksi, molemmat perheet ovat myös ylisöpöjä :)Puumaja on hauska, sekin ilmeisesti on siis Sylvanian Families?
    Ai niin, ja sitten vielä tuo kenguruperhe kysymys: pidän ehkä kuitenkin enemmän tuosta japanilaisesta :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommenteistanne! Pitäisi tosiaan päivittää blogiani taas, on kulunut aivan liikaa tämän postaamisesta. Joulu ja uusivuosikin hurahtivat ohitse.

    Mylpyrä, itselläkin oli todella hankalaa valita noista kenguruperheistä. Päädyin kuitenkin UK versioon, koska sille on olemassa suloiset kaksosvauvat. Ne eivät näytä aivan samalta kuin JP version perhe. Jos perheillä olisi erilaiset vaatteet, ostaisin ne molemmat :) Olisi kuitenkin kiva nähdä fanikuvia JP kenguruperheestä, joten postatkaa ihmeessä kuvia jos hankitte sen.

    Puffeli, Puumaja on vanha Sylvanian families puumaja Tomyn aikakaudelta :) Se on oikein kiva, mutta aika vaikea sisustaa.

    VastaaPoista
  5. Oi miten söpöjä!Tykkään UK versiosta.Itsekin omistan muutama Sylvanian Families:hahmoa.

    VastaaPoista