11.11.2011

HUB Honeybuzz

Jee! Ns. neljännen aallon ponit ovat viimein rantautuneet meidänkin prismaan :) Nappasin heti mukaani ihanaisen Honeybuzzin:



Miksiköhän kokoelmaani kerääntyy ainoastaan keltaisia poneja? G3 poneista keräsin taas eniten valkoisia poneja :D Outoa.
Jokatapauksessa ihastuin heti Honeybuzzin amppariteemaan; pyllykuvassa hymyilee suloinen pörriäinen ja ponikaverikin on ampiainen. Tämä on muuten ensimmäinen ponikaveri, joka todella on söpö! Siksi se pääsi kuvaankin :)
Ponilla on ihan kiva oranssi-puna-keltaraitainen harja, mutta hieman jäin ihmettelemään, miten erilaiselta poni näyttää verrattuna piirrosversioon. Miksi Hasbron on niin vaikeaa laittaa poneille oikeanlainen harja?

No, joka tapauksessa tykkään tästä ponskusta kovasti. Vielä kun löytäisin söpön G4 yksisarvisen kokoelmaani :D Ja vauvaponin myös! Haaveilen Apple Bloom & Sweetie Belle at the Fair setistä. Siinä saisi samalla keltaisen varsankin!

::EDIT::

Aloin puuhailla jo muuta kun yhtäkkiä huomasin jonkun tuijottavan minua pöydällä erittäin vakavan näköisenä. Yksikö kuva vain? HAHA :D Hyvä on Hunajaiseni, otetaan lisää!



3 kommenttia :

  1. Minäkin kävin tänään ostamassa uuden FIM-ponin hyllyyn. Tosin omani on Rainbow Dash, yritän saada pääkuusikkoa kasaan. :D Honeybuzz on kyllä kaunis.

    Ja minäkin haaveilen tuosta varsojen setistä, ne on vaan niin ihania. <3

    VastaaPoista
  2. Niwina, minä yritän ostaa vain kaikkein suloisimmat, ettei keräily karkaa ihan käsistä. Näitä poneja kun tulee selvästi olemaan paljon ja vielä vähän lisää :D
    Katselin itsekin Rainbow Dashia, mutta jotenkin se näytti hailakan väriseltä (olisko johtunut kaupan valaistuksesta vai mistä) eikä se ollut ollenkaan niin luonteikas kuin sarjassa. :/

    Lisäsin muutaman kuvan postaukseen.

    VastaaPoista
  3. Kiva, kun sinäkin olet nelosaallon ponit löytänyt! ^-^ G4-poneista löytyy kyllä liuta söpöjä yksisarvisia, toivottavsti löydät mieluisen itsellesi! :3

    VastaaPoista