20.12.2021

Sylvanian sairaala #1

Olen viimein saanut valmiiksi kauan valmistelemani Sylvanian sairaala-rakennuksen! 

Rakennukseen halusin koota mahdollisimman monia lääkärisettejä, joita kokoelmaani on kertynyt. Sairaalan pohjaksi valikoitui vuoden kallein yksittäinen ostokseni: 35-juhlavuoden kunniaksi julkaistu rakennus. Tämä jättitalo koostuu kolmesta eri rakennuksesta, pinkin ja lilan väreissä. Vanhemmiten olen alkanut pitää pinkistä yhä enemmän, joten en pystynyt vastustamaan tämän hankintaa. Lisäksi sen mukana tuli mukavasti erilaisia huonekaluja ja kaksi persialaiskissatyttöä. 

Nyt talon kahdesta osasesta on rakennettu nelikerroksinen sairaalarakennus. 



Yhdistämällä kolmikerroksinen hissitalo ja yksittäinen alakerta, tuli sairaalasta varsin massiivinen, korkea rakennus. 



Henkilökunta on vastaanottamassa sinua sairaalaan! Valitettavasti unohdin tästä ensimmäisestä ryhmäkuvasta hammaslääkäriosaston henkilökunna, joten kuva on vielä hieman vajaa. :D 


Sairaalan eri osastot. Seuraavassa postauksessa näytän lähempää kunkin kerroksen erikseen. Sairaalassa on useita oviaukkoja ja parvekkeita, joten siihen on mahdollista liittää monenlaisia lisäosia myös sivulle. Tässä olen jatkanut sairaalan palveluita erillisellä klinikalla. 
Sairaalaan kuuluvat osastot: Hammaslääkäri, äitiysosasto, vuodeosasto, aula apteekilla sekä klinikka.




Tässä vielä koko henkilökunta koolla. Myös puuttuva hammaslääkäri hoitajineen! 
Ylärivi vasemmalta oikealle: Apteekkarivuohi, keltainen hoitajapupu, japanilaisen klinikan kettulääkäri, Cottage hospital hoitajapupu
Alarivi vasemmalta oikealle: Nurse with wheelchair pupuhoitaja, Country nurse hoitajapupu, Tohtori Murdoch, Paramedic ensihoitajapupu, Singaporilaisen lääkärisetin beagle-tohtori, Country dentist hammaslääkäripupu, Doctor check up -lääkäripupu.

Kokoelmastani puuttuu ainakin siniasuinen pupuhoitaja, mutta se on tainnut tulla vain Toys 'r' Us exclusive sairaalasetin mukana. Lisäksi myyrä-hammaslääkäri olisi mukava hankkia pupuhammaslääkärin toveriksi. Myös tohtori Murdochilla on poika, hieman nallemaisempi tohtori Murdoch junior. 

Lisäksi minulla on kaksi punaviittaista  hoitajatarta, mutta esittelen heidät toisella kertaa sillä he ovat omistautuneet lasten hoidolle lastenkodissa. 

3 kommenttia :

  1. The big hospital set is my favorite and the front few is just astonishing :o

    Amazing work, LOVE IT <3 WOW!!! Keep going <3 Eventually you will have them all :P

    VastaaPoista
  2. Wow, what an impressive hospital setup. I loved seeing the more detailed tour of each section in your next post, too! Lots of lovely little details.

    VastaaPoista
  3. Ihanat talvikuvat ovat lavastanut! Vaikuttava rakennelma on, kiva että sivuillekin on mahdollista kasvattaa sairaalaa ^^

    VastaaPoista