30.7.2022

Kampaamo, osa 1

 

Tervetuloa kampaamoon! Kaksikerroksisessa rakennuksessa palvelee kaksi eri yritystä: Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee kampaamo Beauty Slon sekä yläkerrassa piskuinen pesula. 


Kampaamossa käy huiske ja vilinä. Päivä taitaa olla vielä aluillaan, sillä kampaajat ja parturi valmistelevat vielä tilaa ja tarvikkeita. Päivän ensimmäinen asiakas on jo hiustenpesussa.


Rullat päähän ja puhaltimen alle. 


Salongista löytyy kaksi kampaajantuolia sekä meikkauspöytä juhlameikin tekoa varten.


Aula sekä hiustenpesupiste. Tilat ovat hieman ahtaat, joten aulassa odottavien asiakkaiden tila on melko pieni. 


Kampauspöytää on julkaistu kahdessa eri pinkin sävyssä sekä valkoisena. Tämä hempeän vaaleanpunainen on kovasti mieleeni. 

Kampaamon mukana tuli runsaasti eri kokoisia tarroja. Koetin laittaa tarroja seinille maltilla ja yhdestä tarrasta tuunasin kehysten kanssa taulun. Taulun paikkaa on paljon helpompi vaihtaa kuin seinään liimattujen tarrojen. 


Sopu sijaa antaa. Kampaamon mukana tuli jo itsessään erittäin runsaasti tarvikkeita ja mm. erilaisia kaapuja. Sen lisäksi hankin Beautican setin, jonka mukana tuli valko-pinkki kampaajan asu sekä tuo edessä näkyvä ruskea kärry tarvikkeineen. 


Kampaamon teemaväri on pinkki ja vaalean ruskea, kuten sen omistajan, parturikampaaja Patchesin laikut. 


Asiakas pesupaikalla. Mutta miksi hänellä on suihkumyssy päässään?


Tiskin takaa löytyy tarpeellinen valikoima pyyhkeitä. Kampaamoon ostin myös poniäidin, jonka etsin käsiini vaaleanpunaisena versiona. Poniäidin kampaajan kärry on myös vaaleanpunainen. 


Tässä kampaamon henkilökunta. Tietääkseni muita kampaajia ei sarjassa ole vielä julkaistu. Kampaajan valko-pinkkiin asuun voi tietenkin pukea minkä tahansa aikuishahmon. 


Tervetuloa, kampaamo on auki! 


Rakennuksena kampaamo on aika erikoisen muotoinen. Se vaatisi esillepanoon tilan, jossa sitä pääsee katsomaan molemmilta puolilta. Tässä kuva kampaamon ikkunoista sisäänpäin. 

Seuraavaksi tutustumme yläkerran pesulaan!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti