3.8.2022

Kampaamo #2 (Pesula)

 Tervetuloa pesulaan!


Kampaamon yläkerrassa on pieni liiketila, jonne kuljetaan ulkokautta omia portaita pitkin. Mietin jonkin aikaa, mikä tila tämä kerros voisi olla. On outoa, jos osa kampaamopalveluista on näin erillisessä tilassa, jonne raputkin ovat talon toisella puolella. Kampaamon mukana tuli joitakin pyyhkeitä sekä pyykkikori. Näistä sain idean, että yläkerrassa voisi olla kampaamon huoltopalvelut, elikkä pesula! Toki pesulaa voivat muutkin kylän asukkaat käyttää. 

Toinen vaihtoehto pesulalle olisi voinut olla esim. Patches parturin oma huone. Näin pieneen tilaan  hänelle olisi kuitenkin saanut lähinnä makuukammarin.


Liiketila on pieni, joten välineistöäkin on varsin vähän. Jos vastaan tulee, saatan ostaa tähän vielä toisen pesukoneen. Pesulan väriteemaan valikoitui kuin itsestään keltainen ja vaaleansininen. 


Huomasin vasta nyt valokuvia ottaessa, että tuo tiskin reunaan liimaamani pullorivi-tarra olisi luultavasti pitänyt laittaa alakerran seinällä olevalle hyllylle peittämään kaksi rumaa ruuvinkantaa. Sen saanee tuosta irti föönillä lämmittämällä. 


Pesulaa hoitamaan valikoitui Bath time with mother setin äiti ja vauvapupu. Nuo pääpyyhkeet tekevät heistä pyykkärin näköiset. Annoin äidille myös essun. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti