19.3.2011

Pandaperhe

Wendyn listalta tilaamani hahmot ja tarvikkeet saapuivat! Jeeeee~~ :D
Ja mitä kaikkea ihanaa sainkaan <3 Tietenkään en kaikkea paljasta teille heti, vaan yritän petrata ja tehdä mahdollisimman monista hahmoista entryt piakkoin.

Aiemmin jo hehkutin Malesian paketin saapumista ja nyt sainkin koottua tarvikkeista jotakin erityisen jännää: VESSAN! Koska vessannälkänne on tyydyttämätön, esittelen teille Pandaperheen toaletin:



Vessaosat ovat japanilaisesta setistä, jonka ostin BeHappyn budget cornerista. Mukaan kuului aito posliininen vessanpönttö, wc-paperirullateline, seinämä käsienpesualtaineen, ihanan pehmeä matto ja tohvelit, sekä ämpärillinen siivostarvikkeita. Peili on muusta setistä. Mukaan olisi kuulunut myös kaksi vessapaperirullaa (kuvassa näkyvä toisesta setistä), mutta ne puuttuivat, vaikka setti myytiin täydellisenä :( Vain tarrat olivat jäljellä. No, onhan noita paperirullia.



Panda-isä ja vauva ovat aitoja Tomyn pandoja, joista tykkään Flairin versioita enemmän. Näillä vanhoilla pandoilla on isommat ja mielestäni luonnollisemman näköiset mustat renkaat silmien ympärillä. Tomyn pandat on helppo erottaa Flairin pandoista, sillä näillä vanhoilla hahmoilla on valkoinen vartalo kun taas Flairin hahmojen keho on kokonaan musta - on tietysti eri asia pääseekö ostotilanteessa kurkkimaan hahmon vaatteiden alle, mutta aina voi pyytää myyjää tekemään tämän. Hahmoni ovat lähes mintissä kunnossa ja näin hyväkuntoisia Tomy-pandoja onkin vaikea löytää. Mustat osat ovat herkkiä haalistumaan. Tykkään <3 Pandaperheeseen saattaa vielä joskus liittyä konttaava Chichi-vauva jahka minulla on varaa ostaa tuo erikoishahmo x)

Vihreä pesukone rätteineen ja (maahan kaatuneine) pesupulveripaketteineen on myös Wendyltä. En tiedä yhtään, mihin saan tämän laitteen sijoitettua. Viimeaikoina olen myllertänyt kokoelmassani oikein olan takaa, joten eiköhän sillekin jossakin vaiheessa paikka löydy. Pesukoneen mankeli toimii "oikeasti" ja sivussa on letku, joka ei valitettavasti näy kuvassa.

Koska edellisestä päivityksestä on liian kauan (=tällä menolla en koskaan saa näitä kaikkia esiteltyä) laitan tähän toisenkin esittelyn. Hieman normaalista poiketen olen kuvannut setin aidossa päivänvalossa ja tällä kertaa esittelen teille kokonaisen setin ilman yhtään lisäosaa:



Tämä on aika uunituore huonesetti Japanista. Tässä yhdistyy pari, aiemmin erillään myytyä tarvikepakkausta, jotka on väritetty uudelleen raikkaan valkoisin ja vaaleanpunaisin sävyin. Olen aivan ihastunut tähän settiin ja se on ehdottomasti korkean hintansa arvoinen. Mukana tulee vielä Walnut oravasisko upeassa asussaan.

Tälle setille ei olisi missään nimessä ollut tilaa Lundby-nukketalossani, joten lähdin kirpparikierrokselle etsimään ongelmaani ratkaisua. Ja löysinkin aivan täydellisen vitriinikaapin, johon sain sisustettua kokonaan uuden talon! Vitriini on melkoa ohut, joten sen voisi periaatteessa ripustaa seinällekin. Tällä hetkellä se on kuitenkin kokoelmahyllylläni ja olen siihen erittäin tyytyväinen. Laittelen kuvia lopullisesta ulkoasusta myöhemmin :)

Lopuksi vielä kokoelmakuvat tässä entryssä esiintyneistä hahmoista:


Bamboo pandaperhe


Walnut sisko

Mainittakoon vielä, että sylvanialaiset saattavat joksikin aikaa jäädä hieman syrjemmälle kokoelmieni kartuttamisen suhteen (tartun toki edelleen hyviin tarjouksiin - niitä en voi vastustaa :D). Aion nimittäin keskittyä joksikin aikaa manga-kokoelmani kartuttamiseen. Olen viimeksi ostellut aktiivisesti mangaa joskus 5-8 vuotta sitten, kun mangaa ei vielä saanut ihan yleisesti jokaisesta kiskasta ja kaupasta. Viimevuonna, kun aloitin työt kirjastossa, lainailin useita erilaisia sarjoja ja löysin mangan uudelleen. Aion nyt kartuttaa mangakokoelmani ajantasalle niiden sarjojen osalta, joista todella paljon pidän :) Voi olla, että laittelen tännekin kuvia ja arvosteluja erilaisista sarjoista.

(Tuskin tarvitsee mainita, mutta mangahan on siis japanilaista sarjakuvaa :)

Kiitos tästä!

1 kommentti :

  1. Hienoja taas!
    Mangaa en itse ole paljoa lukenut, poikkeusena Inuyasha -sarja, jonka minä ja veljeni omistamme joka ainoaa osaa myöten :D (yht. 60 kirjaa XD)

    VastaaPoista