6.11.2011

Madeleinen puoti

Tässä pikainen testipäivitys uusien puolukkapensaideni kanssa!



Madeleinen puoti on kerännyt pöylyä hyllyssäni jo jonkin aikaa, mutta normaaliin tapaan näiden pikkukauppojen esittely laahaa pahasti jäljessä. Kunnollisten lavasteiden löytäminen vie oman aikansa enkä ole vieläkään ostanut kunnon taustakuvaa. Löysin kuitenkin kirpputorilta ihanan puolukkapensaan, jota käytin tällä kertaa taustarekvisiittana.

Madeleinen puodissa asustaa itse Madeleinen lisäksi hänen miehensä Herra Merryweather, jonka oikea ammatti olisi professori/opettaja, mutta joka takittomana ja silmälasittomana on muuttunut minun sylvanialaiskylässäni muotiguruksi. Herra Merryweather on nimittäin todella komea ja tyylikäs ilman mustaa kaapuaan (jota en edes omista).

Lisäksi puodissa hengailee heidän tyttärensä Charlotta. Tämänpäiväinen asiakas on Beagle perheen tytär, joka on tullut ostamaan uutta mekkoa.

Madeleinen puoti itsessään on melko tylsä ja paljas, kuten kuvasta näkyy. Tätä rakennusta en ole ehtinyt vielä tuunaamaan muuten kuin lisäämällä pikkuikkunaan verhot:



Muitakin uudistuksia voisi tehdä, esim. korvaamalla ruman pahvipukukopin oikealla ja lisäämällä kalustukseen mm. mallinuken.

2 kommenttia :