24.12.2010

Iloista joulumieltä kaikille!

Joulu on täällä! Hieman jo jännitti, ehdinkö tehdä joulupäivityksen, kun kaikki normaalit joulupuuhat ovat vieneet mahdottomasti aikaani. Spottilamppunikin sanoi sopimuksen irti ja kamera oli hetken aikaa hukassa. Mutta tässä tämä nyt on!



Kissaperhe on kokoontunut kuusen ja takan luokse nauttimaan joululahjoista ja kupposesta kuumaa glögiä. :) Kuusen sain jo aikaa sitten ja oikeastaan se on ennemminkin pihakuusi, koska se kasvaa kivassa tiiliruukussa, mutta jouluksi sen voi koristella joulukuuseksi. Koristelu onnistui mielestäni hyvin, vaikka kuva ei ehkä tekkään kuuselle oikeutta. Lahjojakin olisi voinut laittaa kuusen alle... noh, kaikkea en nyt ehtinyt näperrellä :/ Kuusen pallot, eli helmet on oikeasti pujotettu mustaan ompelulankaan, joka häviää mukavasti tuonne kuusen neulasten sekaan. Näin palloja on helppo liikutella halutuille kohdille.
Kuvan perhe on jo osittain tuttu, Macavity-kissaperhe. Isä on uusi tulokas Japanista, äiti tuli CC-päiväkodin mukana. Kaksoset ovat muistaakseni myös CC-sarjaa ja toisen heistä olettekin nähneet joskus aikanaan Pikku koulu-kuvissa.

Mutta pidemmittä puheitta (piparit ja tortut kutsuu leipojaansa...) päätän joulupäivitykseni tähän.
Kiitän kaikkia lukijoitani ja toivotan teille iloista ja lahjarikasta Joulua!

3 kommenttia :