11.12.2010

Hiiriperhe

Edellisestä päivityksestä onkin jo aikaa - joulukiireet ovat vieneet aikaani ja rahojani sylvanialais-harrastukselta. Mutta ei pelkoa! Taas on uutta päivitettävää tullut/tulossa. Tänään tosin esittelen teille hahmoja, jotka ovat olleet kokoelmassani jo jonkin aikaa. Nimittäin hiiriperheen ja heidän ihastuttavan astiakaappinsa:



Kaksosvauvat (jotka kuvassa aiheuttavat kovasti harmia vanhemmilleen) ovat ensimmäinen vauvapari, jonka kokolmaani hankin. Vanhempia he saivat odottaa hieman kauemmin, sillä en halunnut ostaa kokonaista hiiriperhettä. Huusin isän ja äidin ebaysta. Tyttö-taapero ja siskokin perheeseen tulee joskus, kun saan heidät tilattua amerikasta :) Nyt perhe on kuitenkin vasta nelihenkinen.

Kuvaan on päässyt myös ihana astiakaappi, joka on varta vasten suunniteltu tuota sinivalkoista-astiastoa varten. Kaappi on muistakseni vanhaa Tomy-tuotantoa ja se tulee siis ilman astioita. Onneksi minulla oli nuo entuudestaan :)

Ja pienenä mainoksena edelliseen myynti-listaani viitaten, olen saanut osan tavaroista myytyä. Osan laitoin nyt uudelleen myyntiin hieman alennetuin hinnoin ja osa huudoista loppuu 13. päivä! :)

1 kommentti :

  1. Oih, onneksi äiti suostuu kohta huutamaan jotain, mutta sanoi suostuvansa huutamaan vain yhtä ja omaa lemppariaan xD No, mun mielestä ne on kaikki niin ihania että menkööt. Ja on tuo hiiriperhe aika söpö, varsinkin äidin mekko.

    VastaaPoista