21.6.2011

HUB Fluttershy

Viimeinkin löysin tämän Fluttershyn paikallisesta Cittarista. Olivat ilmeisesti saaneet myytyä kaikki Twilight Sparklet ja Applejackit loppuun, sillä niiden tilalle oli tullut kokonaan uudenlaisia poneja. En tiennyt näiden olemassa olosta ollenkaan! Alla kuva esitteestä, jossa nämä uudetkin ponit ovat:



Punnitsin pitkään Blossomforthin ja Fluttershyn välillä, sillä ne ovat värejä lukuunottamatta aivan samanlaiset. Oikeastaan tykkäisin enemmän valkoisesta ponista ja siili-kyytiläinenkin oli kiva. Mutta päädyin sitten kuitenkin ostamaan Fluttershyn sillä en pitänyt Blossomforthin keltaisesta luomiväristä (ei näy kuvassa). Jossain vaiheessa voisi ostaa vielä yhden yksisarvisenkin, mutta vielä toistaiseksi odottelen parempaa väriyhdistelmään kuin näissä nykyisissä.

Mutta nyt takaisin Fluttershyhin:



Jos Applejackilla olikin paljon häntää niin tällä ponilla on runsain määrin harjaa! Pitkän otsatukan lisäksi takana on vielä lisää harjasta. Häntä on sopivan lyhyt. Ponin mukana tuli kuvassa näkyvä korikärry ja pupu ja niiden lisäksi vielä liila kampa. Nämä oheistuotteet olivat kyllä parempilaatuisia, kuin Applejackin mukana tullut koira. Korikärryn pyörät eivät tosin liiku oikeasti... mutta ehkä se ei ole niin välttämätöntäkään. Plussaa siitä, että korin saa helposti liitettyä ponin takajalkaan eikä se ole liian tiukka.



Fluttershy on kyllä supersuloinen!

2 kommenttia :

  1. Taas ehdit ennen mua kirjoittamaan FIM-ponihankinnoista, ihan kuin Applejackistakin postaamisen kanssa :'D Mullakin nimittäin odottaa Fluttershyn esitteleminen vuoroaan! Mulla oli niin kova etsintä kissojen, koirien ja poniagenttien kanssa, että vasta Kuopiosta lelukauppa Partaselta löytyi ja enkös vasta tänään mun tuurilla sitten löytänyt Fluttershyä tasan yhden kappaleen verran Joensuun Prismastakin pitkän kadon jälkeen.

    Noista uusista poneista ihastelin tuota Sugarcupia, vaikka muffinssi-/cupcakesymboli onkin aikamoinen klisee jo... mutta pakko on kyllä myöntää, että myös tuo Blossomforth on kauniin värinen ja siilikaverikin on supersöpö!

    VastaaPoista
  2. Hehee, pidin kiirettä kun tiesin ettei blogi-kaverini ole vielä esitelleet näitä "uusia" poneja, jotka näkyvät Fluttershyn esitteessä. Voisiko Flutteri olla juuri siksi niin harvinainen, kun se myydään yhdessä näiden ponien kanssa? Vaikka sen kuva oli kyllä myös Applejackin esitteessä... hmm... Mutta tämä oli tosiaan eka kerta kun näin yksittäin myytävää Fluttershytä myynnissä.

    VastaaPoista