24.6.2011

Sairaalat osa2

Pilvisen ja sateisenharmaan juhannuksen kunniaksi viimeistelin sairaala-sarjamme toisen osan. Eli kyseessä on vanha SF Cottage hospital, jonka olen sisustanut japanilaisella lääkärisetillä.




Sairaalaa johtaa Ylilääkäri Beagle. Mintunväriset kalusteet (sänky, mittaus- ja punnituslaitteet sekä takaseinän pahvinen sermi) ovat sairaalan alkuperäistä kalustusta, joiden lisäksi olen laittanut sairaalaan toisen sängyn ja oikealla näkyvän lääkekaapin. Klikkaamalla kuvaa isommaksi, voitte katsella kaapin sisältöä. Kaikkia tarvikkeita ei kunnolla näe, mutta kaappi sisältää mm: Lääkepulloja, "lasisia" sideharso purkkeja, kuumemittarin, ison purkin pumpulia, pahvisen laastarilaatikon, sekä tarjottimen, jolla ovat; pinsetit, ruisku ja jokin musta esine (mittalusikka?).



Tässä kokokuva sairaalasta. Vanhempi versio Emily Nightingalesta auttaa lääkäri Beaglea tutkimaan hiirivauvaa. Tämä vauva ja alemmissa kuvissa esiintyvä hiiriperhe ovat halvempaa sylvanialais-sarjaa, eikä niillä siksi ole sen kummempaa nimeä.





Hiiriperhe on tullut hakemaan vauvaansa sairaalasta. Samalla hoitaja Florence Merryweather punnitsee ja mittaa perheen vauvan isosiskon. Halvempiin sylvanialaisperheisiin ei kuulu velihahmoa, joten perhe on tässä koolla kokonaisuudessaan.



Sairaalahuone on tässä alkuperäisessä kuosissaan, jotta kaikki hahmot mahtuisivat sisään. Olisi ihanaa rakentaa suuri sairaala, johon kaikki sairaala-setit voisi laittaa...

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin lopetan tältäerää. Toivottavasti kukaan teistä ei tule tarvitsemaan sairaalapalveluja juhannuksena tai sen jälkeenkään. Olkaa siis ihmisiksi ja viettäkää iloinen juhannusviikonloppu!

Lopuksi laitan vielä kokoelmasivulle tulevat uudet kuvat ja muut tässä postauksessa esiintyneet hahmot:



Beagle perhe sai isän. Sairaalatakin alla Beagle tohtori on muuten ihan tavallinen isähahmo paitoineen haalareineen :)



Florence Merryweather ei ole uusi hahmo, mutta tämä on (kait?) ensimmäinen kerta kun käytän häntä kunnollisessa asetelmassa.



Ruskea hiiriperhe. Näillä hiirillä on mielestäni uudenmallinen pää, joten halusin siksi liittää nekin kokoelmaani. Muuta erikoista niissä ei juuri ole.

1 kommentti :