19.6.2011

Sairaalat osa1

Kesä on uusintojen aikaa! Koska olen viimein saanut molemmat SF sairaalarakennukseni modattua mieleisikseni aion ottaa ne uudelle esittelykierrokselle. Tällä kertaa esittelen viimeistellyn Klinikan, jossa työskentelee ylilääkäri Kettu, hoitajapupu Nightingale ja ensihoitaja Nightingale. Sanomattakin lienee selvää, että hoitajat ovat aviopari ^^
Ostin uuden Paramedic and patient-setin kesälomallani Ylivieskan Kärkkäisestä, jossa se oli suht edullisesti myynnissä (15€). Kärkkäisellä on muuten laajin valikoima Sylvanialaisia myynnissä, mitä olen missään kaupassa nähnyt. Hinnatkin ovat euron tai pari normihintoja alemmat. Suosittelen käymään, esim. Lahdessa on myös Kärkkäisen tavaratalo. :)

Mutta nyt takaisin aiheeseen. Tässä on jo kertaalleen esitelty Klinikka valmiina:



Klinikka on hieman liian pieni näin suurelle henkilökunnalle, mutta toinen sairaala (jonka esittelen seuraavalla kerralla) pursuaa yhtälailla. Potilaaksi on joutunut Butterglove pupuvauva, joka on vielä tällä hetkellä orpo. Pupuvauva tuli Beagle-lääkärin mukana sairaala-tarvike setissä.



Herra Nightingale ja pupuvauva, joka on vielä tuntemattomasta syystä tuotu Klinikalle.



Ylilääkäri Kettu ja Klinikan pinkki sisustus.



Lähikuva pöydästä, jolla ovat kaikki tarvittavat instrumentit, potilaskortti, lääketieteen teokset ja pillerit.



Rouva Nightingale. Minulla on tätä pupua kahtenakin eri versiona, mutta koska tämä pupuneito on julkaistu viimeksi ja sopii asunsa puolesta paremmin yhteen ensihoitaja-Nightingalen kanssa, ovat he päätyneet minun kuvitelmissani puolisoiksi.

Lopuksi vielä esittelen teille Paramedic and patient-setin, sillä minulla on siitä pari varoituksen sanaa:



Tässä on setti kokonaisuudessaan. Siihen kuuluu hahmojen lisäksi: reppu, kaksi kirjasta, ruisku, stetoskooppi, pilleripurkki, sideharso ja kipsi lapsipotilaan jalkaan. Ihan kivasti varusteita siis. Osa esineistä on ihan ok laatuisia; reppu oli todella miellyttävä yllätys, sillä se pysyy mukavasti ensihoitajan olalla. Mutta katsokaapa tuota pilleripurkkia. En voi uskoa, että se on tehty noin halvan näköisestä muovista, eikä siihen tullut edes etiketti-tarraa mukana!

Olkaa myös tarkkoina, kun valitsette kaupassa omaa settiänne. Oman ensihoitaja-pupuni toinen silmä on melko huolimattomasti tehty. Silmä on painunut liian syvälle päähän ja sen ympärillä oleva nukka on kärsinyt. Silmä näyttää rähmäiseltä ja tulehtuneelta. Näette silmän oikealla olevassa kuvassa - kuvan voi klikata isommaksi.

Tästä setistä on olemassa kaksi erilaista promo-kuvaa. Ylemmän linkitinkin jo, mutta tämä kuva on virheellinen. Setin mukana ei tule kuvassa näkyviä pillerilevyjä ja osa tarvikkeista puuttuu.

Muuta valittamista setissä ei sitten olekaan. Oli kiva saada Emily Nightingalelle puoliso. Bearbury-potilas on kuitenkin itselleni aivan turha ja aion laittaa sen myyntiin. Edellisessä postauksessa olleet postimies ja karhuäiti ovatkin jo menneet kaupaksi, joten jäljellä on enää nämä kolme veli-hahmoa:



Kaikki kolme 12€ tai 5€/kpl. Postikulut 3€, jolla matkaa vaikka kaikki kolme hahmoa. Hahmot ovat niin korkeita, että ne pitää lähettää maksikirjeenä :(

Ja sitten vielä kokoelmasivulle päivitetyt kuvat:


Nightingale pupuperhe


Butterglove pupuvauva, jolle tulee aikanaan lisää perhettä :)

1 kommentti :

  1. that really sucks that his eye is damaged :( that would bother me a lot too.

    maybe you could build him a tiny eye patch >.<

    VastaaPoista