19.7.2011

Häät

Heti aluksi kultainen neuvo: Pelkkä musta jätesäkki EI riitä pakkausmateriaaliksi kun lähetät postissa esim. sylvanialaispaketteja!
Huhhuh, Englannista tilaamani "Royal Wedding"-setti oli painunut postituksen aikana aivan lyttyyn ja paketti oli lähes käyttökelvoton. Ainakaan en olisi kehdannut antaa sitä ikinä kellekään lahjaksi, jos olisin setin sitä varten tilannut. Kääreenä oli tosiaan hahmojen oman paketin lisäksi vain musta muovipussi. Onneksi setti tuli ihan vain omaan käyttööni. Aluksi olin ajatellut myydä osan hahmoista pois, mutta kun otin ne ulos laatikostaan, ihastuin niihin kovasti. Ainakin toistaiseksi pidän hahmot siis itselläni :)

Royal wedding setti painettiin Prinssi Williamin ja Catherinen häiden kunniaksi ja jo sen takia tykkäsin siitä kovasti. Eniten kuitenkin himoitsin ensimmäistä kunnollisen näköistä sylvanialaispappia, joka pakkauksessa on mukana! Lisäksi sain huudettua paketin edullisesti ebaysta.

Tässä kuvaa kirkosta alttarille päin katsottuna:



Pappi ja oikeanpuoleiset morsiusneidot ja bestman kuuluivat Royal wedding settiin. Vasemmalla ovat aiemmin ostamani morsiusneidot, joiden mukana tuli valkea kori ja kukkasia. Etukäteen olin vähän harmissani, että joudun ostamaan samat morsiusneitohahmot uudelleen, mutta nyt huomaan että niissä on kivasti sekä eroja että yhteensitovia samankaltaisuuksia. Kaikkien neljän morsiusneidon puvut sopivat suloisesti yhteen. Itse asiassa aiempi epäröintini oli täysin oikeutettua, sillä promokuvassa morsiusneitojen asut kuvataan molemmat liiloiksi. Harry-bestamanin (nimesin hahmon uudelleen, alkuperäinen nimi on James) takki oli vähän tylsä, koska sitä ei saa oikein suljettua mitenkään, lisäksi siitä puuttuu promokuvan lupaama keltainen somio ja sininen sävy on muuttunut mustaksi. Puvuntakit ovat muuten hankalia vääntää oikeaan asentoon, esim. kaulusten kohdalta.



Ja sieltä saapuu morsiuspari! Olen monien muiden tapaan melko kyllästynyt jo suklaapupuihin, joita tulee todella monessa hahmosetissä mukana :/ Aivan uudenlainen morsiuspari olisi ollut ihana. Tai ainakin olisi käynyt paremmin järkeen jos morsiuspari olisi ollut samaa Snowbunny perhettä kuin morsiusneidotkin. Yleensähän kaaso, bestman ja morsiusneidot valitaan sukulaisista? Ilmeisesti ei kuitenkaan näissä häissä.
Hääkimppu pysyy morsiammen kädessä kumilenkin avulla.



Nyt on lupa suudella! Sylvanialaiseen tapaan morsiuspari hieroo neniään hellästi vastakkain.

Ja lopuksi vielä kokoelmasivulle päivitetyt kuvat:



Suklaapupu hääpari (Catherine ja William)



Snowbunny morsiusneitoja ja bestman Harry.



Waters majavaperhe. Papin lisäksi myös tyttö on uusi. Tyttö ja meripoika eivät kuitenkaan taida olla samasta nimestä huolimatta lähisukulaisia sillä nämä ovat selvästi seurusteleva pari :) Hääteeman mukaisesti!

--------------------------

BeHappyn Budget cornerista tilattujen ihanuuksien vuoksi minulla on vielä rutkasti hahmoja esiteltävän. Kunnollisten asetelmien lavastaminen vain hidastaa prosessia hieman. Stay tuned!

2 kommenttia :

  1. Kuka ihme saa päähänsä pakata sylvikset pelkkään jätesäkkiin? -.-

    Mutta taas hurmaava setti, itsekin tuota hipelsin siellä Lontoon kaupassa...

    Snowbynnyt ovat kyllä ihania! Suklaapupuista en ole koskaan kuitenkaan tykännyt. Outoa, eihän ne nyt niin erilaisia ole...

    Ja majavat... Awwwss... Ne on lemppareita ankkojen jälkeen ;)

    VastaaPoista