22.7.2011

Yöpuulle

"Nukkumaan!"
Taikasana, joka saa lapset katoamaan alle millisekunnissa. Loittoneva kipitys vain kuuluu talon perimmäisestä huoneesta. Näin ainakin meillä :D
Tämän saman on saanut huomata myös Panda-isä, joka koettaa houkutella lapsia yöpuulle iltasadun avulla. Mahtaako auttaa?



Pikkuiset ryömivät karkuun ja hyppivät sängyssä.

Kuten kuvasta näette, on yksinhuoltaja Panda-isä saanut perheenlisäystä. Oikeastaan tyttöpandat ja konttaava poika tulivat jo ajat sitten, mutten ole keksinyt niille sopivaa asetelmaa.
"Messinkinen" sänky ja yöpöydät löysin tänään paikallisesta prismasta, jossa ne olivat alennuksessa edulliseen hintaan. Normaalihinta 19€ oli pudotettu 9,95€:een :) Oikein hyvä diili siis. Tämä pakkaus olikin viimeinen laatuaan. Samalla kymmenen euron hinnalla olisi saanut myös sohvakaluston tai Yvetten soutuvene-setin, mutta ne jätin kauppaan. Jos sohvasetti olisi ollut esim. 6€ olisin voinut harkita sitäkin, vaikka minulla se onkin eri värisenä.

Tämä sänkysetti ei alunperin ollut hankintalistallani ja ostin sen lähinnä tarjouksen takia. Paketista kuoriuduttuaan se osoittautui kuitenkin todella komeaksi kahdenhengen vuoteeksi. Sänky on todella tilava ja jos se olisi vielä tehty metallista (kuten sen vanha Tomy-esikuva) se olisi kaikinpuolin ihastuttava. Koristelut ovat todella upeat ja tykkään erityisesti peitteestä, joka on ommeltu kulmista taittumaan kohti lattiaa. Näin helmat eivät nouse kohti taivasta niin kuin monissa muissa SF-peitteissä. Peitteen kuvoinnit ja tyynyjen pitsit ovat suloinen lisä muutenkin yksityiskohtaiseen settiin.

Nomutta, palatkaamme takaisin Panda-perheen luokse. Isäpanda on saanut lapset rauhoittumaan ja esittäytymään meille:



Seisovat pandat ovat vanhaa Tomy-sarjaa. Olen varmaan aiemminkin selostanut Tomy-pandojen ja Flair-pandojen eroja ja edelleen pidän enemmän näistä surusilmäisistä Tomy-pandoista. Konttaava Chi-Chi-panda on ymmärtääksen melko harvinainen "promotional" figuuri. Istuvasta pandatytöstä minulla ei ole mitään tietoa. Vauvelin pitsimekko viittaisi johonkin Carry case-settiin. Tietääkö teistä kukaan tämän hahmon alkuperästä?

Ja tuttuun tapaan kokoelmasivulle päivittyvä kuva pandaperheestä:



Tätä postausta tehdessäni huomasin muuten, ettei tyttö- ja poikapandalla ole samanmuotoiset nenät, vaikka saman aikakauden hahmoja ovatkin! Olen aina ajatellut, että tyttö- ja poikahahmot tulevat samalta linjalta ja myöhemmin ne vain puetaan erivärisiin vaatteisiin. Tällä tytöllä on kuitenkin pyöreä nykerönenä ja pojalla kolmion mallinen nassu. Kyse voi toki olla myös levinneestä maalausjäljestä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti