24.4.2012

Kirjahylly modification

Kirjahyllyn sisältö jatkaa ahkeraa lisääntymistään ja hyllytila on jatkuvasti kortilla. Onneksi olen onnistunut hankkimaan itselleni kätevät Ruuvari-hyllyt (Lundia-kopio), joita on mahdollisuus muokata omien mieltymysten mukaan. Tuunaamisessa voi mennä, jopa niinkin pitkälle, että päätin itse nikkaroida yhden lisähyllylevyn!
Kovin vaikeaa se ei ollutkaan, sillä Ruuvarin hyllylevyt ovat käytännössä mäntypuulevyjä, jotka on sahattu tietyn mallisiksi. Suunta siis kohti Biltemaa, josta löytyi mäntyhyllylevyä valmiina palana (1000*300*18mm, 8,95€/kpl). Kotona sahasimme hyllyn päädyistä palat pois käyttäen mallina aitoa hyllylevyä. Sitten tarvitsi vain hioa reunat ja lakata levy kahteen kertaan. Valmis lopputulos näyttää tältä:


Aika saa vielä patinoida levyä tummemmaksi ja sitten sitä ei enää erota alkuperäisistä Ruuvareista. Näillä hyllyillä on ihan kivat hinnat kirppareilla, jos niitä ylipäätään onnistuu löytämään, joten itse tekemällä säästänee ihan rahaakin. :)

Kun nyt kuvauspuuhissa olin niin otinpa teille otoksen nykyisestä sarjakuva-kirjahyllystäni. Romaanit ovat muuttaneet jo omaan hyllyynsä ja nämä hyllyt jäivät kokonaan sarjakuville. Toki manga on vallannut ne melkein kokonaan itselleen ja vain parilla vajaalla hyllyllä on muita sarjakuvia. Alahyllyille levitin keskeneräisen DVD-kokoelmani - ne ovat vielä täysin järjestämistä vailla. Laskuri näyttää mangakokoelmaani nyt kuuluvan 581 nidettä.


Jokaista hyllyriviä en esittele nyt, mutta tässä erillinen otos kolmesta yaoi-hyllystäni niille fujosheille, jotka käyvät blogiani lukemassa ;)


7 kommenttia :

  1. Vau, mikä määrä mangaa! O__O Yllätyin vähän siitä, kuinka paljon sinulla mangakirjoja on, vaikka manga on ollut hyvin esillä tässä blogissa!

    Hylly muuten näyttää ihanan järjestelmälliseltä <3 :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Aquila :) Luen todella vähän mangaa netistä ja kirjastojen tarjontakin on aika rajallista, joten melkein on pakko ostaa omaksi ne mitä haluaa lukea.

    Järjestyksessä ovat joo ja tiukasti :D Mutta logiikka on ihan omani. Pääosin järjestän kirjat genreittäin omille hyllyilleen (tai kaksi pientä genreä samalla hyllylle). Hyllyn sisällä taas vallitsee "tämä näyttää hyvältä"-järjestys xD Yleensä laitan pituuden, sarjan, kustantajan ja värin mukaan järjestykseen.

    VastaaPoista
  3. Tykkään tosi paljon noista väreistä :3 mulla on sama onglema säilytyksen kanssa.. omaan kokoelmaan kuuluu tällä hetkel kai.. 115 pokkaria ja lisää tulee :) olis kans heinoo saada niille ihan oma hylly ^__^ ehkä sitten ku muutan omilleni :D

    VastaaPoista
  4. mullekin kelpaisi tuollainen hyllykkö, alkaa tilat leffoille ja peleille loppumaan jo kesken :D

    VastaaPoista
  5. Hei Mikko! Kiva kun löysit blogiini. Kävin vierailulla sinunkin blogissasi ja laitoin sen lukulistalle :)

    Tällainen helposti modittava kirjahylly on kyllä ihan must. Päätytikkaista ja eri levyisistä hyllylevyistä voi tehdä isonkin kirjahyllykokonaisuuden. Laitan joskus kuvan varsinaisesta romaanihyllystänikin, joka on samaa Ruuvari-sarjaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo näin ilen peliblogista huhuilusi nes-peleistä niin eksyin tänne. kannattaa siis näköjään jo ihan mainosmielessäkin kommentoida muiden blogeihin :D uudet lukijat on aina tervetulleita ja voisin itsekin lisätä sun blogin omalle listalleni, jos oppisin samalla lisää noista sarjakuvajutuista ja muista :)

      mut joo täytyy ihan tosissaa joskus harkita tuollaista köyhän miehen tee-se-itse hyllykköä, tällä hetkellä olen lisäillyt omia levytasoja ihan vaa jostain pahvilevyistä saksimalla :D

      Poista
    2. Joo, kommentointi kannattaa! :D

      Säädettäviä kirjahyllyjä saa aika edullisestikin, esim. Ikeasta Billy-hylly. Siihen voi ostaa lisähyllylevyjä ja jatkopaloja tarpeen mukaan.

      Innostuin kauheasti nyt noista snes-peleistä joista luin sinun ja Ilen blogeista. Kävin eilen illalla läpi kaikki ikinä julkaistut snespelit ja listasin niistä ostoslistan tulevaa palkkaa varten xD

      Poista