9.6.2012

Desucon 2012

Desucon on tältä erää minun kohdaltani ohi ja takana onkin oikein antoisa viikonlopun puolikas!
Tämän vuoden Desu oli venytetty kolmepäiväiseksi, mutta kahdessa päivässä (pe-la) oli jo ihan tarpeeksi. Sain ostettua kaikkea, mitä suunnittelin ja toivoinkin: mangaa, mangaa, musta Mokona ja lisää mangaa. Ahkeran kyttäyksen alla oli etenkin Kupolin mangakirppis, johon koko kahden päivän ajan tuli lisää tavaraa myyntiin. Vasta viiden aikoihin lauantai-iltana enimmät myyntiin tulleista mangoista oli saatu laputettua myyntiin ja saatoin tyytyväisenä päättää ostokset.

Ostoksia kertyikin yhteensä 24 mangan, yhden lehtitilauksen kylkiäisenä tulleen Anime-lehden (Desutarjous; neljän Animelehden tilaus 15€!) ja yhden pehmolelun verran. Lisäksi Lahdessa sijaitsevasta Kultaisesta Apinasta löysin yhden kirjan ja sarjakuva-albumin, joita en kuitenkaan esittele tässä:



Kuvan ensimmäinen manga, Emma vol.1, on ostettu aiemmin, mutta lisäsin senkin kuvaan, kun en ole aiemmin kuvannut. Nyt Emma-kokoelmastani puuttuu, enää osa 8.
Pääpaino ostoksissa oli taas yaoissa, jota manga-kirppikseltä löytääkin edullisesti. Osan ostoksista tein myös Fennican pöydästä, jonne oli yllättäen tullut paljon vanhoja, jo loppuunmyytyjä nimekkeitä muoveissa. Ihanaa oli viimein saada Il Gatto sul G vol.3 täydentämään sarjan loppuun hyllyssäni, sekä jo jonkin aikaa etsimäni Stay close to me Yaya Sakuragilta.
Japaninkielinen Eiki eikin "Train train, vol.2" oli kaupanpäällinen Sangatsumangan loossista, josta Emmat ostin uutena "kympillä kolme"-alennuksella.

Kupolin mangakirppis on minulle koko conin tärkein "tapahtuma", eikä sen valtavan tarjonnan edessä tarvinnut tälläkään kertaa pettyä. Vein muutaman omankin mangan sinne myyntiin ja pari niistä lähtikin heti uuden omistajan matkaan.

Toinen sarjantäydennys tuli, kun löysin mustan Mokonan (animesarjasta Tsubasa) Urumin myyntipöydästä. Ostin jo talvella Chibiconista tämän parin; valkoisen Mokonan. Nyt ne pääsevät yhdessä möllimään kirjahyllyn päälle:



Desucon oli taas oikein mahtavasti järjestetty. Ainoa hieman epämieluisa yllätys oli se, ettei suuri myyntisali ollutkaan perjantaina auki. Melkein iski fiilis, että perjantaina coniin meno olikin ollut täysin turhaa - mutta onneksi hieman myöhässä avautunut mangakirppis pelasti päivän.
Joka tapauksessa suuri plussa erittäin toimivalle conille! Hauskaa oli ja talvella uudelleen, jos vain Desucon Frostbite järjestetään! :)

::EDIT::

Melkein unohdin päivityksestäni vielä nämä!



Hyi, Homoa!-sarjakuvan julkaisutilaisuus oli ainoa "peneeli", johon conissa osallistuin ja sain paikan päältä ostettua tämän albumin tekijöiden nimmareilla varustettuna. Kyse on suomalaisen Team Pärvelön kolmannesta yhteisniteestä, jossa on suomalaistettuja yaoitarinoita. Koko komeus maksoi vain kympin ja on oikein laadukkaan oloinen liimasidoskirja. Nopea selailu osoitti sen hyvinkin kiinnostavaksi.

Midori days vol.7 on toiseksiviimeinen osa ko. sarjaa. Enää yksi osa puuttuu!

::EDIT2::

Uudet mangaostokset täyttivät hyllyni niin, että uusia tulokkaita mahtuu arviolta enää kolme. :D Sitten täytyy alkaa siirtää opuksia hyllyn sivupäätyyn.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti