16.6.2012

Divarikierros Helsingissä

Torstain ohjelmaan kuului varsin kiintoisa sarjakuvienmetsästysreissu Helsingin divareihin. Sad oli suunnitellut meille viiden divarin kierroksen keskustan alueelle ja itse teinkin löytöjä repun täydeltä.

Kierrokseen kuului seuraavat antikvariaatit:

Kampintorin antikvaarinen kirjakauppa
Divari oli kierroksen ainoa paikka, jossa olin jo ennestään käynyt. Täältä löytää aina laajan valikoiman englanninkielistä mangaa edullisesti. Tarjonta vaihtuu miellyttävän usein.

SS Libricon
Erittäin siisti sarjakuviin erikoistunut liike, jossa erittäin ystävällinen myyjä. Valikoima on todella laaja ja helposti selattavissa laareissa. Kaikki myynnissä oleva näytti olevan suomenkielistä materiaalia.

Antikvariaatti Hämähäkki
Erittäin ystävällinen myyjä, joka tarjosi cappuccinoa. Valikoima ja liike valitettavan pieni. Sarjakuvametsästäjän ei ehkä kannata vaivautua.

Kulku-katin poika
Upea, pelkästään sarjakuviin erikoistunut liike. Valikoimaa riittää kolmen huoneen verran, joista yksi on pyhitetty Disneylle. Löytöjä tekee varmasti, etenkin sarjakuvaalbumien metsästäjät. Osa tavaroita hinnoiteltu keräilyarvon mukaan, mutta seasta löytyy tiukallekin budjetille sopivaa ostettavaa.

Oranssi planeetta
Tilava divaari hieman pidemmällä keskustasta ja ehdottomasti vierailun arvoinen. Paljon herkullista löydettävää, vaikka järjestyksessä onkin toivomisen varaa. Englanninkielistä mangaa tarjolla tyydyttävästi. Ystävällinen henkilökunta kuitenkin auttaa mielellään! Sisarliike Punainen planeetta jäi vielä käymättä, kun allekirjoittaneella loppui rahat kesken. Punaisessa planeetassa on kuulemma runsaasti scifi- ja fantasiakirjallisuutta sekä romaaneja.


Ja mitäpä kierrokselta sitten jäi käteen?



Mangasarja Sand chroniclesit ostin eräältä nettimyyjältä, jonka kanssa olin sopinut tapaamisen Kampin divarin eteen. Muut ovat sitten ihan divarikierroksen satoa.
Löysin miehelleni tuon Judge Dredd 1:n, joka oli viimeinen puuttuva osa hänen Dredd-kokoelmassaan. Metsän pidot olenkin teille jo aiemmin arvostellut ja oli hienoa saada se liitettyä länsimaisten sarjakuvien kokoelmaani.
Sarjainfon ostin, koska se on kokonaan yhtä suurta Elfqest esittelyä ja taisin saadakin sen kaupanpäälliseksi Kulku-katin pojasta.
Lentosotamies Pommi oli ihan pakko napata eurolla mukaan, kun sen Kampin divarin alekorissa bongasin. Ko. lärpäke on ollut mummolassani niin kauan kuin muistan, mutta vanha kappale on jo alkanut haprastua ja sivut irtoilla. Nyt ostin kirjan itselleni, jotta voin tulevaisuudessakin sitä lukea. Se on nostalgisinta kesälukemista, jota vain voin kuvitella.


Keskiviikkoisen kävelyretken palkkiona tuli Anttilasta ostettua vielä seuraavat DVD:t ja Bluray:t elokuvakokoelman jakoksi:



Lord of the Rings-boxi on joukon ainoa Bluray ja se oli melko edullisesti myynnissä Anttilassa, hieman vajaat 40e. Loota sisältää 15 levyä ja vissiin reilut kymmenisen tuntia extended elokuvaa. Jokainen elokuvakin on jaettu kahdelle erilliselle levylle, kun on niin mahtavaa settiä :D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti