14.6.2012

Pupukoti

Inspiraatio iski nopeammin, kuin uskoinkaan.
Availin aiemmin kuvaamiani sylvanialaispaketteja, kun idea pälkähti mieleeni. Siinä minulla oli pikkiriikkinen koti ja paketillinen tarvikkeita. 1+1= keskiyön projekti valokuvauksen ja kuvanmuokkauksen merkeissä. Tätä kirjoittaessani kello 1:52 aamuyöllä. Koska vasta äsken päivitin aiemmin entryni, ajastan tämän näkymään teille hieman myöhemmin :)

Pidemmittä puheitta, saanen esitellä teille Suklaapupu isosiskon koteineen:



Alunperin tämä avattava talo on tarkoitettu vaatekaapiksi sylvanialaisten ylimääräisille vaatteille ja asusteille. Nukketaloja ja ahtaita tiloja rakastavana ihmisenä tein talosta kuitenkin oikean kodin:



Hieman on tuo vaaterekki edessä, mutta periaatteessa siihen voisi ripustaa vielä jotakin roikkumaan. Hengareita tai vaikka koukullisia keittiötarvikkeita. Kaikki tässä näkyvät tarvikkeet (pöytää, tuoleja ja kahvikuppeja lukuunottamatta) tulivat Farmhouse accessories-settiin. Myös siskopupun päällä oleva esiliina.



Tässä hieman talon sisustaa: kätevä eteisen ja keittiön yhdistelmä.



Hyllykkö on kuin tehty siinä oleville tarvikkeille. Tuo sateenvarjoteline oli yksi pääsyistä, miksi halusin tämän setin. Telinettä on joskus aikanaan myyty Japanissa yksittäisenä settinä yhdessä tohvelitelineen kanssa. Harmi, ettei maatilatarvikkeisiin kuulu tohvelitelinettä...
Punaiset esineet korihyllyllä ovat kuumavesipullo ja sen pussukka.
Alimmaisena kunnon työmiehen kumisaappaat.



Tykkään kovasti noista valko-sinisistä astioista. Harmi, että ne eivät ole alkuperäisten astioiden tapaan posliinia vaan muovia. Hell on oikein kivan värinen ja sopivan pieni tähän minitaloon. Seinällä killuu onnea tuottavia hevosenkenkiä.

1 kommentti :