29.11.2010

SF-kokoelman karsintaa

Kokoelmani kasvoi viimein siihen pisteeseen, ettei uusille hahmoille tai huonekaluille ollut enää tilaa. Muutenkin koko soppa alkoi suistua kaaoksen puolelle. Siispä aloitin laajamittaisen raivausurakan! Yhdessä mieheni kanssa järjestimme kokolmani kokonaan uusiksi ja samalla erottelin kaksoishahmoja ja ei-niin-kivoja-hahmoja myyntiin. Kaikki oman kokoelman kartuttamisesta kiinnostuneet voivatkin siis suunnistaa seuraavasta linkistä huuto.nettiin tarkastelemaan myyntilistani antimia:

Toukkeron myyntilista vol. 2!

Toisekseen voisin laittaa muutamia kuvia kokoelmani uudesta järjestyksestä. Tämä ei vieläkään tule olemaan mikään yksityiskohtainen kuvaelma - ennemminkin pikainen yleiskatsaus:



Yksi vitriinikaappi ja kaksi avohyllyä. Tuo musta möhkäle on televisiomme, joka on ovelasti piilotettu tv-lupatarkastajilta :P (Ei kyllä lupaa edes tarvita, kun tv:ssä ei näy kanavat, mutten halua vääntää kättä asiasta tarkastajan kanssa...)



Lundby-talo, jossa sylvanialaiseni asuvat. Yläosa on varsinaista asuintaloa ja alakerros erillinen vanhainkoti. :) Täältä raivasin runsaasti ylimääräisiä huonekaluja pois, jotta sisustus olisi siistimpi. Silti tarvitsisin vielä yhden kerroksen taloon...



Vitriinikaappiin päätyivät nyt kaikki pikkurakennukset ja olen tosi iloinen tästä uudesta järjestyksestä. Talot on melko tiiviisti, mutta niissä on kuitenkin "ostoskatuhenkeä", jota yritin niillä hakea.



Ja viimeisenä, juuri raivattu hylly. Tämä on nyt kokoelmani "vaiheessa" oleva osa. Tähän ehkä hankin toisen nukketalon tai ainakin siinä on tilaa uusille pikkuraksennuksille. Nyt siinä pidetään hääjuhlaa ja kasvimaata. Ketut ovat tulleet kaupunkiin hevosvankkureissa. Vasemmassa laidassa on avaimenvartijan mökki, johon peuraperhe muutti.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti