15.2.2011

Lumisilla teillä

Lumi on vallannut koko Suomenmaan ja pakkanen tunkeutuu luihin ja ytimiin. Hyrrrr! Hetkenkin kun on ulkona ilman lapasia niin jo meinaa sormet tippua pois...
Tästä kaikesta inspiroituneena päätin tehdä seuraavan kokeiluni tietokoneen näyttön käytöstä taustakuvana. Tämä astelma on ollut mielessäni jo pitkään, mutta juuri lavasteiden puutteessa se on saanut odottaa:



Hieman enemmän vauhdin tuntua olisi voinut photarilla lisäillä, mutten halua ihan liikaa erikoistehosteita käyttää. No, joka tapauksessa, esittelyvuorossa on rakkaan mieheni minulle joululahjaksi antama setti Pesukarhuisovanhemmat ja moottoripyörä. Pieni pesukarhuvauvakin on päässyt mukaan talviajelulle. Minun kokoelmassani isovanhemmat ovat ottaneet tämän orpo-vauvan kokonaan huostaansa. Oli pakko laittaa Mr. Websterin hattu vauvalle päähän, ettei raukka ala palella :D Hauskaa näyttää kuitenkin olevan.
Moottoripyöräsetti on hyvin moninainen ja siihen kuuluu molemmille isovanhemmille mm. ajokortit, karttoja ja lehtisiä, kuten moottoripyörän korjausopas. Säilytystilaa on sekä pyörän takkarilla olevassa boxissa että sivuvaunun etuosassa. Harmittaa vähän, ettei pyörässä ole kunnollista istuintilaa vauvalle. Periaatteessa hän voisi ehkä matkustaa jommassa kummassa säilytystiloista :D

Jos katsotte ylempää kuvaa tarkkaan, huomaatte ehkä neljännenkin hahmon aivan kuvan laidassa. Tämä pieni kettulapsi on ollut wantlistallani jo hyvin kauan. Se kuuluu carry case sarjaan, jossa jokaiselle kuukaudelle on oma hahmonsa. Tämä January, eli tammikuun vauva on oranssiin takkiin ja kaulaliinaan sonnustautunut kettuvauva.
Ja voi että, miten kovasti hänestä pidän! Kiitos ihanaiselle TheRockielle, SF-foorumilta, joka myi minulle vauvelin alkuperäisessä pakkauksessaan vain 15 dollarilla!
Syy, miksi pidän tästä lapsosesta niin kovasti on se, että se muistuttaa niin kovasti yhtä lempikirjahahmoistani: Harry Potter-sarjasta tuttua Remus Lupinia. xD Pikku rassukka <3



::EDIT::
Pakko vielä lisätä toinen otos ylemmästä talviajelukuvasta. Tämä oli ottamistani kuvista ensimmäinen ja luulin sen menneen pilalle, kun otin sen vahingossa salaman kanssa. Salamasta jäi tausta-näyttöön tietenkin heijastus, mutta kun katsoin kuvaa hetken, tajusin, että siinähän möllöttää kuu! ja ei kun värejä säätämään:

7 kommenttia :

  1. Onpa hauska setti, Sylvaniasta löytyy uskomattomia juttuja. :D

    Kuva on tosi onnistunut, teet tosi mainioita ja yksityiskohtaisia asetelmia näistä suloisuuksista.

    VastaaPoista
  2. Oih. Todella tunnelmallisia kuvia!

    Ennenkuin luin tekstin,niin luulin,että kuu on alunperinkin kuulunut taustaan :)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia, luulin että olit tehnyt tuon "kuun" tarkoituksella. :D

    Tosin viimeisestä kuvasta jäi mietityttämään, miksi pikku-kettu jää yksin lumihankeen töröttämään pimeässä yössä. Tosin, onhan se kettu ja varmasti tykkää öisestä metsästä. ;)

    Mukavat talviset vaatteet pienellä ainakin on!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kaikille kommenteista! :)

    NoJopas, kiva kun kävit blogissani! Tykkään sinun blogistasi kovasti :)

    Niwina, asetelmaa tehdessäni, en tarkoittanut, että kuvasta tulisi yökuva. Salamavalo-kuu vain sopi niin hyvin taustaksi. Alkuperäinen idea on kuvata pesukarhuperheen talviajelua, ohi kävelyllä olevan kettulapsen. :) Alemmasta kuvasta voimme siis vain arvata, mitä pikkuinen tekee tien varressa keskellä yötä. Ehkä hän saa kyydin kotiin pesukarhuilta - isoäiti ainakin on hänet huomannut :)

    VastaaPoista
  5. Olen käynyt täällä jo aika pitkään, mutten ole saanut kommentoitua kuin kotona "Oi!" "Ihana!!!" -huudahduksin. :)

    VastaaPoista
  6. so cute :D It looks like friggin' Narnia!. good thing baby fox is all bundled up!

    VastaaPoista
  7. Thank you Bugzy! Now that you mention it, I really wish I had added a green street light to the picture! Luckily I don't own one so I don't have to feel bad about it :)

    VastaaPoista