2.2.2011

Palkintona Norsuperhe!

Voi hyvä tavaton, minä olen VOITTANUT!!! En yleensä ikinä voita mitään, mutta NYT oli osunut arpa kohdalle! Ja miten vielä sattuikin, että voitin Sylvanian families-arvonnasta? Kyse on Kaksplus sivuston "Äänestä paras perhe"-äänestyksestä, johon jokin aika sitten osallistuin. Tarkoitus oli äänestää omaa suosikki SF-perhettään (annetuista vaihtoehdoista) ja samaa perhettä äänestäneiden kesken arvottiin ko. perhe-paketti.
No, vaihtoehdot eivät olleet kovin kummoiset, omat suosikkini (orava- ja kaniperhe)olin tietenkin jo ostanut, joten päätin sitten äänestää norsuperhettä. Ja Onnetar tuli ja potkaisi! Tänään tuli postissa pakettikortti, johon oli merkitty "kiitos-lahja" ja lähettäjäksi Norstar oy. Olin ihan äimänä, kun en odotanut yhtään pakettia, saati sitten vielä joltain firmalta. Hetken pelkäsin, että olen todella voittanut sen jättipupun, joka oli samanlaisessa arvonnassa palkintona sylvanian.fi-sivustolla. :D Sitten muistin tämänkin arvonnan ja arvelin voittaneeni oravaperheen, se kun on oikeasti suosikkini.
Yllätyin siis jo toisen kerran samana päivänä, kun paketista tupsahtikin fanttiperhe :) Mitenhän olinkin osannut olla näin nokkela?

Kaiken tämän kunniaksi oli ihan pakko pykätä uudistunut kotistudioni (kahden valokuva-albumin päälle viritetty akvaariovalaisin) pystyyn ja ottaa pitkästä aikaa kunnon kuvia blogiin. Tai no, kuva. Eihän näitä tässä ole kuin yksi :D

Saanen siis esitellä, Norsuperhe!



Tietenkin nyt voitettuani, aloin heti miettiä, olisiko sittenkin pitänyt valita jokin toinen perhe äänestykseen. Toisaalta, silloin en ehkä olisi voittanut. Ja vaikka en norsuperhettä kyllä olisi muuten ostanut niin onpahan nyt hyvä syy ostaa ultrasuloiset norsukaksoset! Ja kuten aina sanon, "Se mikä on ilmaista, on hyvää". Tämä pätee niin kouluruokaan kuin lahjasylvanioihinkin.

4 kommenttia :

  1. Iiks, voittaako arvoinnoissa joskus joku?! Norsut on kyllä ihania, olisin mielelläni itsekin ottanut ne ilmaiseksi. ;) Onnittelut!

    VastaaPoista
  2. Moi!
    Sinulla oli hyvä onni. Hienoa (^。^).
    Norsuperhe on suosikkini, mutta en ole vieläkään löytänyt norsuvauvoja kaupoista (>_<). Ehkä ei voi ostaa niitä Suomesta.
    Muuten minäkin voitin samanlaisessa arpajaisessa. Sain lahjaksi jättipupun.

    VastaaPoista
  3. Onneksi olkoon Mariruu! Sinä siis voitit sen toisen kilpailun?! Mikä ihmeellinen yhteensattuma :D

    Olen itse nähnyt norsuvauvojakin jossain harvoissa kaupoissa, mutta niitä on kyllä vaikea löytää. Yleensäkin kaupoissa on kovin vähän vauva-hahmoja. :(

    VastaaPoista
  4. Onnea teille molemmille voittaneille, Toukkero ja Mariruu! Minä yritin sormet ristissä voittaa sitä jättipupua, mutta ei tainnut onnistua. Toukkero, sun valaistusviritelmä kuulostaa ihan mun jutuilta :D Sylvanialaisharrastus kannustaa näköjään luovuuteen!

    VastaaPoista