12.2.2011

Leikkihuone ja puisto

Viimeaikaisen ostoahdistukseni johdosta, päätin alkaa taas ottamaan ilon irti jo omistamistani sylvanialaisista. Tämä tietenkin tarkoittaa rakkaan blogini päivittämistä ja kuvien jakamista teille hyvät lukijani :)

Seuraavassa lastenhuoneotoksessa haluan esitellä teille Furbanks oravakaksoset ja Beagle tyttövauvan, jotka viimein onnistuin löytämään suut-kiinni-versiona! Jouduin varmistamaan vauvojen suutilanteen lähes jokaiselta ebayssa calico crittersejä myyvältä kauppiaalta ennen kuin löysin YHDEN, jolla todella oli myynnissä oravakaksoset, joiden suut olivat kiinni. Kaikki myyjät kun käyttävät virallista promo-kuvaa, joka erittäin harhaanjohtavasti näyttää kaksoset, joilla on suut kiinni, mutta todellisuudessa he myyvät aukisuisia vauvoja, joiden mukana tulee tutti ja tuttipullo. Phah. Nuo CC oravakaksoset ovat kyllä huomattavasti kirkkaamman ruskeita kuin tuo Flairin taapero :)
Haussa oli myös Beagle kaksoset, mutta niitä en onnistunut löytämään. Viimein päätin tyytyä pelkkääni istuvaan tyttövauvaan sillä se oli helposti saatavissa Carry Case-setissä, jonka mukana tuli myös vieterihevonen.



Kuvan vauvat leikkivät leluilla, jotka tulivat "Playtime with mother"-setissä. Settiin kuului äiti Beagle, kuvassa punaisella lelulla leikkivä Beagle vauva sekä kaikki lattialla olevat lelut, nukketaloa ja helmitaulua lukuunottamatta.

Nukketalon ostin Wendyn listalta ja sen mukana tuli useita pikkiriikkisiä huonekaluja sekä pieni pupuäiti. Tuo pupuäiti ei kyllä ihan mahdu seisomaan talossa, mutta sopii hyvin teemaan :) Huonekalut olen laittanut sinitarralla talon sisälle kiinni, koska niiden asetteleminen oikeille paikoilleen on todella työlästä ja mahdotonta ilman pinsettejä. Vain pöytä ja tuolit ovat irrallaan ja ne voitte nähdä pupuäidin vieressä.

Helmitaulu tuli kemistisetin mukana, jonka esittelin teille aiemmin pikkukouluun aseteltuna. Tämä helmitaulu ei millään kouluun mahtunut, mutta lastenhuoneeseen se sopii.



Muttamutta, onko kesä tullut yllättäen Suomeen?? Ehei!
Tämä otos on mullistava verrattuna kaikkiin edellisiin kuviini :) Tämä on nimittäin otettu täysin uudella tavalla, rakkaan mieheni avustuksella. Taustana on näet käytetty hänen uutta led-tietokonenäyttöään! Taustan vaihtaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa :D Hieman kirkas tuosta puistotaustasta tuli - ensikerralla koetan säätää taustan sopivan kirkkaaksi ennen kuvien ottoa. Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen tähän asetelmaan.

Kuvassa näette lisää uusia vauvahahmoja kaitsijoineen. :) Hiirisisko, seisova hiirivauva sekä ruskea seisova koiravauva, auto ja vieterihevonen (minulla on niitä nyt kaksi) tulivat Calico critters setissä "Melanie and Sparky have a play date". Lammasvauva (olenkohan esitellyt häntä aiemmin???) tuli japanilaisessa Carry casessa. Koiraisän sain hyvityksenä pikkukoulun huonokuntoisesta opettajasta ja samalla tilasin hänelle myös vaimon. :) Hiiri- ja koirakaksoset olen esitellyt teille aiemmin.

Tässä vielä extrakuva:

3 kommenttia :

  1. Nyt sitten vain blogin päivitystä ja vanhan kokoelman järkkäämistä ja ihailua, uutta sitten kun siltä tuntuu :)
    Aikamoinen kuvausniksi sinulla :D Hieno siitä tulikin! Ja voi mikä sen ihanampaa kuin sylvis-vauvelit ja niiden tavarat <333

    VastaaPoista
  2. Helpota ostoahdistusta kuvatarinoilla. ;)

    VastaaPoista
  3. Minulla on juuri tuollainen beaglevauva ja kaiken lisäksi samanlainen lelukin kuin kuvassa (siis se punainen)

    VastaaPoista