30.4.2011

Iloista vappua!

Vappupäivityksen aika!

Omaan vappuuni ei munkinmetsästystä kummempaa onjelmaa kuulu, joten oli hyvin aikaa tehdä uusi kuvaelma blogiin :) Wildwood rusakkotyttö ja Petite nalletyttö ovat lähteneet vappupiknikille metsään:



Kyseessä on Calico critters sarjan Tea party-setti, johon kuului hahmot oikeine olkihattuineen, astiasto, kaksi rinkeliä ja satukirja. Kirjan kannessa ja useissa promokuvissa settiin väitetään kuuluvan oikea, posliiniastiasto, mutta tämä ei kyllä pidä paikkaansa. Setin mukana tulee vain saman tyylinen sinivalkoinen muoviastiasto.
Muut piknikkuvissani näkyvät esineet on poimittu muista seteistä. Huomatkaa myös herkkukori, joka on pääosin täytetty sinitarralla, johon näkyvillä olevat ruuat ja juomat on asetelty pystyyn. Taustana toimii mieheni tietokonemonitori :)



Esiteltävät hahmot alkavat käydä vähiin! Tämä setti on odottanut vuoroaan jo todella pitkään, mutta minusta se sopii oivallisesti vappukuvaelmaan. Etenkin, kun oma vappuni ei ole juuri tuota villimpi :) Toivotan siis jokaiselle teistä iloista, mutta myös turvallista vappua! Pitäkäähän ystävistänne huoli.

3 kommenttia :

  1. Simat, munkit ja serpentiinit, ne tuo vappumielet fiinit.
    Juhlii kaikki kevään tuloa ihanaa, ja iloista vappua toisilleen toivottaa!

    VastaaPoista
  2. Ihania keväisiä asetelmia ollut jo parin postauksen verran, hienoa! :) Hyvää vappua!

    VastaaPoista
  3. Nuo ruuat ovat öööö...syötävän söpöjä.
    Nerokas tausta.

    VastaaPoista