21.4.2011

Kevätpuuhia

Heti ensimmäiseksi haluan toivottaa kaikille rakkaille lukijoilleni iloista ja munarikasta pääsiäistä!
Tarkoitus oli aluksi tehdä pääsiäisteemaan sopiva pupu/ankka-postaus, mutta en sitten halunnutkaan palata hahmoihin, jotka olen jo aiemmin esitellyt (wau! Kaikki puput ja ankat on jo käyty läpi!). Siksipä päätin rakennella iloksenne jotain ihan uutta. Ja mikäpä olisikaan osuvampi aihevalinta kuin Kevät!

Tässä näettekin McBurrows myyräperheen kevätpuuhissa kasvimaallaan:


Ensimmäist tulppaanit ovat jo kukassa ja on tullut aika istuttaa taimet ulos. Isämyyrä tuo kottikärryillä lisää multaa kasvimaalle ja äitimyyrä haravoi roskia.


Myyräperhe rikkookin kaikkia perinteisiä sukupuolirooleja, sillä äitimyyrällä on sininen takki...


...kun taas isämyyrä on sonnustautunut punaiseen.


Lapsista ei edes ota selvää, kumpi on sisko ja kumpi veli. :)

Myyräperhe oli muuten keräilyharrastukseni alussa yksi ehdottomista inhokkiperheitäni. Vierastin niiden kaljuja päitä :P En edes tiedä, miksi mieleni muuttui... nyt haluaisin ehkä muitakin myyräperheitä kokoelmaani(punanenäiset olisi kivoja), mutta toistaiseksi nämä saavat riittää. Antiikkisissa fleece liiveissä on jotain ihanan nostalgista. Vauvamyyrä olisi kiva, mutta sen normaali putkupuku ei mielestäni sovi perheen liivi-teemaan. Ehkä vauvalle pitäisi askarrella oma fleece liivi? Tai varastaa sellainen pöllö-vauvalta!

Oli muuten haasteellista tuunata tuota kasvimaata kevätkuosiin. Onneksi sain kahmittua kasaan edes muutamia taimia ja kevätkukkia, jotka pysyvät ihmeen hyvin pystyssä porkannoiden istutuskuopissa.

Tässä vielä kokoelmasivulle lisätty ryhmäkuva myyristä:


Lämminä kevättä kaikille!

1 kommentti :

  1. Minusta tuo keltapaitainen lapsi on tyttö ja vihreäpaitainen on poika. Minusta.

    VastaaPoista