25.4.2011

Kevätpolkkaa!

Kevät on saapunut! Ja sitähän sopii juhlistaa vaikka pistämällä jalalla koreaksi!
Tässä on eräs nimetön kissaperhe, joka minulla on ollut jonkin aikaa, oikeaa aikaa ja lavastusta odottamassa. Nyt se löysi viimein muotonsa!



Nämä norsunluunväriset kisut ovat osa halvempaa sylvanialais-sarjaa, mutta silti aivan vastustamattoman suloisia! Ruskeiden koirien tapaan myös tällä perheellä on oma väriteema, joka on vauvaa lukuunottamatta vaaleanpunainen. Vauvaa tälle perheelle en ole tosin onnistunut hankkimaankaan. Tässä näette perheen yhteisen polkka-hetken. Isä-kissa on taitava soittamaan perheen valkoista pianoa (joka oli osa vaaleanpunaista tyttöjen makuuhuone-settiä), äiti ja perheen tytär taas tanssivat musiikin tahdissa riehakasta polkkaa tahi jenkkaa. Hauskaa näyttää olevan :)

Lisäksi käytin tässä asetelmassa Wendyn listalta tilaamaani maljakkoa, johon kuuluvat nuo punaiset kukat. Molemmat ovat sylvanialais-sarjaa ja ne tulivat aikanaan kahden posliinilautasen kanssa samassa setissä.

Pidän erityisesti huoneen ja hahmojen värimaailmasta, vaikken mikään vannoutunut pinkki-fani olekaan :D

Kokoelmasivun kuva kissaperheestä:

2 kommenttia :

  1. Haluaisitko paljastaa mikä/missä on Wendyn lista? :) T. aloitteleva keräilijä

    VastaaPoista
  2. Hei Chrissie!
    Toki, vaikka hieman olet jo myöhässä :D Wendyn lista on Amerikassa asuvan keräilijätoverin joka toinen kuukausi järjestämä myyntilista, jossa on aina ollut harvinaisia ja tavallisia sylvanialaisia myynnissä yksittäin. Se on oiva paikka täydentää vailinaisia perheitä tai hankkia vaikeasti löydettäviä hahmoja.
    Valitettavasti juuri nyt auki oleva myyntilista on Wendyn viimeinen. Pääset tutkimaan sitä alla olevasta osoitteesta:

    http://www.sylvanian-families.net/Figuresshoppe.html

    VastaaPoista