9.4.2011

Vitriinikaappi ja grillijuhla

Lupasin teille jo ajat sitten kuvia sylvanilaisteni uudesta vitriinitalosta, mutta sen sijaan olen keskittynyt muihin asioihin (=mangaan). Pahoitteluni! Nyt kuitenkin korjaan asian hieman pidemmällä postauksella ja runsaalla määrällä kuvia. Näin iso kuvattava on todella työläs. Valoa ei ole oikein koskaan tarpeeksi ja vitriinissäni on vain liukuovet, jotka ovat koko ajan tiellä. Tässä alkajaisiksi kokokuva "talosta":



Vitriinissä on kaksi kerrosta, joista ylempi on sisustettu yhdeksi isoksi makuuhuoneeksi. Molemmissa päädyissä on omat tyttöjen makuuhuonesetit: Jo aiemmin kuvaamani japanilainen huonesetti ja Flairin Girl's pink bedroom-setti, josta olen jättänyt tilan puutteen vuoksi valkoisen pianon pois. Välissä on vierashuone-setistä tuttu vaatekaappi ja halpis sylvanialais-sarjan yksittäin myyty pinnsänky, josta pidän todella paljon.

Alakerrassa on yhdistetty vessa, ruokatila, eteinen takkoineen ja olohuone.

Yläkerta:



JP makuuhuone. Talosta tuli muuten pupuperheiden asumus. Vierailulla olevaa oravaäitiä lukuunottamatta talossa asuu vain pupuja. Tässä kuvassa uutta on kokoharmaa puputyttö, jolle minulla ei ole paljoa muuta perhettäkään (vain mysteerisisko), mutta suloisen ulkonäön takia ostin sen Wendyn listalta. :)



Pahoittelen kuvan huonoa laatua! Talon keskiosat jouduin kuvaamaan molempien lasiliukuovien läpi, joten tarkkaa kuvaa oli lähes mahdotonta ottaa. Etenkin, kun olin liian laiska pesemään ko. lasiovia...
Suosittelen muuten lämpimästi noita halpis-sylvanialaisten tarvikkeita, ovat todella hyvälaatuisia! Tuossa pinnasängyssä ei ole mitään turhaa, mutta se on silti yksityiskohtainen. Sängyn reunan saa laskettua alas. Patja on vain sänkyyn liimattu kangaskaistale, mutta ajaa asiansa minusta jopa paremmin kuin muhkurainen "oikea" patja. Mukana tuli sänkyyn myös huopa. Ja mitkä ihanat värit!



Tunnustan, minulla on nyt kaksi kappaletta Cottontail-äitejä ja -siskoja :P Ja havittelen vielä kolmansia! En vain voi vastustaa heidän keltaisia mekkojaan ja siksi tilasin Wendyltä kuvassa näkyvät Cottontailit. Tämän tyttöjen huonekalusetin ostin -25% alennuksesta, mutta se maksoi silti 20€.... Noh, setti on sen verran iso, että sen tilaaminen ulkomailta olisi tullut suurinpiirtein yhtä kalliiksi. Tykkään kyllä setistä kovasti. Harmi, ettei valkoinen piano mahtunut taloon... Tätä settiä myydään kahtena eri versiona, josta toisessa on hieman vähemmän tarvikkeita (kuvassa näkyvä koriarkku ja naulakko puuttuvat).

Alakerta:




Alakerran vessanurkkaus on parempi kuvata ilman hahmoja. Oikeasti tähän kohtaan kuuluu Cottontail isä, joka on juuri tulossa vessasta (katso kuva oikealla).
Vessa onkin teille jo tuttu, samoin ruokapöytä. Uutta ovat pupujen kanssa saapuneet posliiniastiat (joista minulla on ollut osa aiemminkin, mutta kun muutamia puuttui niin tilasin kokonaisen setin 8D ) ja erityisesti kukkakimppu! Nämä ovat aitoja sylvanialaisten kuivakukkia, jotka on aikanaan myyty kimppuna. Nyt kimpun suojakääre ja rusetti ovat kadonneet ja kukatkin kärsivät valtameren ylityksessä kovia. Onneksi sain aseteltua kukat vielä nätisti ja varsistaan katkenneet kukkaset työnsin kimpun keskelle. Ja hyvä tuli! Alla vielä lähikuva kattauksesta:





Alakerran keskelle jää takka. Tässä taas huono kuvanlaatu, kiitos päällekäin jäävien lasiliukuovien. Taloni kaipailisi kovasti mattoja...



Ja lopuksi vielä tuttu keltainen olohuone. Televisio olisi tehnyt poikaa, mutta ainoaan mahdolliseen nurkkaan halusin kuitenkin sijoittaa lipaston. Tuota lipastoa kun on hyvin vaikea sijoittaa mihinkään muualle kokoelmassani.

*****

Ja sellainen oli kokoelmani uusi talo :) Vitriinissä on kyllä reiät takaseinässä porattuna, joten periaatteessa, sen voisi ripustaa seinällekin. Toistaiseksi se on kuitenkin kokoelmahyllylläni antamassa lisätilaa (Madeleinen vaatekauppa muutti vitriinin päälle). :)

Mutta jos katsoitte ensimmäistä kokonaiskuvaa tarkkaan, huomaatte talossa yhden vieraan. Oravaäiti on tullut käymään pupuystäviensä luokse. Mutta, miksi hänellä on niin ujo ilme? Onko hän nähnyt ikkunasta jotakin jännittävää? Kyllä vain:



"Voi apua! Piilota minut, se on HÄN!!" Emma Furbanks henkäisee ja piiloutuu ystävänsä Sorrel Cottontailin selän taakse. He ovat juuri saapuneet grillijuhliin. Kenet Emma on nähnyt iloisten juhlijoiden joukossa?



Sehän on komea oravaherra, Kenneth! Miten ihanan miehekkäältä hän näyttääkään grillatessaan lapsille purilaisia ja maissia! Emman huokaisee hiljaa - hän on korviaan myöten ihastunut Kennethiin, mutta on liian ujo mennäkseen puhumaan hänelle.

"Tule!" Sorrel hymyilee ja vetää Emmaa kohti grillimestaria. "Mennään juttelemaan!"

Kokoelmasivulle lisätyt uudet hahmot:


Cottontail isä, äiti ja sisko



Babblebrook sisko

4 kommenttia :

  1. Voivoiiii miten ihana taas!
    Kyllä pupujen tuolla kelpaa asua :D
    Mistä materiaalista nuo kukat siis ovat?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mylpyrä! :)

    Kukat on ihan aitoja kuivakukkia.

    VastaaPoista
  3. *ihastunut huokaus* ihan överisöpöä!

    VastaaPoista
  4. Hehe, kiitos MirQ! :) Kiva kun tulit käymään blogissani, jos tykkäsit, liity lukijakseni ;) Olisi kiva saada lisää lukijoita.

    VastaaPoista