11.6.2010

Kokoelmat kokonaisuudessaan

Koska 50% lukijoistani halusi nähdä sylvanian families-kokoelmani kokonaisuudessaan, oli minun suorastaan pakko tähän pyyntöön suostua. Monen yksittäisen kuvan sijaan saatte kuitenkin tyytyä kahteen kokonaiskuvaan, jotka ovat VALTAVIA. Eli klikkaamalla kuvaa suuremmaksi ja vierityspalkkeja heiluttelemalla voitte tutkiskella kokoelmaa lähietäisyydeltä. Kuten kuvista näkyy, hieman alkaa olla jo täyttä.
Aitoa sylvanialaiskotia minulla ei ole, sillä mokomat maksavat suomessa maltaita ja ulkomailta tilattaessa päälle tulevat suurehkot postimaksut. Kaiken hyvän lisäksi aidot sylvanialaistalot ovat melko ahtaan oloisia. Siksipä olenkin turvautunut naapurimaastamme tuttuun Lundby-nukketaloon, joka vastaa täydellisesti pikkuelukoiden tarpeita. Kaikki kalusteet ovat kuitenkin aitoa sylvaniaa, joskin olen itse askarrellut taloon mm. tauluja, matot sekä verhot.



Talon alapuolella on sitten lasivitriinini, josta löytyy sylvanialaisten kylän raitti kahdessa kerroksessa. Ylhäällä, oikeassa kulmassa sijaitseva keittiö on matkalla taloon jahka saan hommattua siihen kolmannen kerroksen. Siihen asti se toimikoon jonkinlaisena avoravintolana tai seinättömänä keittiökotina (???).

Pääosin kerään vain pieniä rakennuksia, joita näette kuvassa ylähyllyllä. Hahmoista kerään vain itseäni miellyttäviä, enkä suinkaan kaikkia ikinä tehtyjä. En myöskään aina kerää kokonaisia perheitä (keskiverto eläinperheeseen kuuluu 7-9 henkeä) jo ihan tilanpuutteen vuoksi. Hajanaisille perheille on myös hauskempi keksiä tarinoita.



Kokoelmaani olen kerännyt lokakuun alusta 2009. Näiden pikkuotusten kerääminenhän ei käytännössä loppuisi koskaan, koska niitä on useammassa eri maassa valmistettu jo ties miten monta vuosikymmentä. Yhden hahmon hinta on yleensä noin 5€ (harvinaisuuksilla tietenkin enemmän, käytetyillä vähemmän). Äsken laskin äppien määräksi 96 kpl. Kuvista puuttuu kaksi settiä/hahmoa, joita en ole vielä avannut paketista. Tuplakappaleita on kolme.

Lopuksi vielä bonuskuva:

2 kommenttia :