28.6.2010

SF fanclub lahja

Kuten edellisessä entryssäni pelkäsin, myös minuun ja mieheeni tarttui tuo samainen vatsatauti ja se kestikin kaikissa mahdollisissa muodoissaan koko viikon. Hiljaiseloa olen siis pitänyt, mutta hyvästä syystä.
Tänään, kuin parantumisen kunniaksi tunki postimies luukusta sisään kaksi kuorta, joista toinen osoittautui jo aiemmin mainostamani Sylvanian Families faniclubin liittymislahjakuoreksi! Salaperäinen lahjavauvakin selvisi. Sivuilla näkyneestä karhuvauvakuvasta poiketen liittymislahja olikin Calico Critters (Sylvanian Familiesin Amerikkalainen versio) Hawthorne hamsteriperheen tyttövauva.
Olin ensin vähän pettynyt, etenkin kun löysin netistä kuvia ko. vauvasta, mutta tarkasteltuani figuuria lähemmin, huomasin siinä yhden eroavaisuuden CC-versioon. Vauvan ruumis on eri värinen! :D CC-version vauvalla on saman värinen ruumis kuin pään yläosa. Minun vauvani ruumis on vaalea, kuten hamsterin kuononseutu. Hahmo on siis uniikki, eikä sitä näinollen voi ostaa kaupasta, kuten liittymiskirjeessä luvattiin :) Laitan tähän teille muutaman erittäin havainnollistavan kuvan:



Tässä kuva Calico crittersien hamsterikaksosista:


Mietin vain, että jos olisinkin liittänyt kerhoon pojan, olisinko ehkä saanut liittymislahjana poikavauvan? :P Hievenen kutkuttaisi kyllä kokeilla...

No, mutta. Liittymislahjana luvattua katalogia kirjeessä ei tullut, ei myöskään historiakirjaa, joka kyllä vähän harmitti. Sen sijaan ilmeisesti historiakirjan sijaan oli lähetetty satukirja: "Suklaapupuperheen leipomo". Lisäksi sain kunniakirjan kerhoon liittymisestä ja jäsenkortin. Mietin kyllä, pitäisikö kerholle lähettää postia puuttuvasta katalogista ja "historiakirjasta". Etenkin kun sylvanian.nu lupaa edelleen tuota historiakirjaa tilaajalahjaksi. Toisaalta koko sivuston suomenkieli ontuu, joten luultavasti kyse on kääntäjän virheestä. :/

1 kommentti :

  1. Minulla on Hamilton- hamsteri perhe, kumman saman näköisiä ovat. Niilläkin pää ja ruumis ovat eri väriset, että ovatpa tainneet sinulle Hamiltoneiden vauvan lähettäää. Tietääkseni kysyeisillä hamstereilla ei ole kaksosia, että ei taida kaupasta saada.

    VastaaPoista