18.6.2010

Posti on täällä!

Koska oikea postimies ei ole tuonut minulle muutamaan päivään ainuttakaan pakettia, päätin viimein avata yhden hilloamistani sylvanialaispaketeista. Tämä onkin odottanut hyllyssä jo useamman kuukauden. Kyse on Village Postman setistä, jonka olen joskus tilannut luultavasti ebaysta. Samalla väkertelin erään toisen paketin taustapahvina olleesta kauniista maisemakuvasta uuden roomboxin ulkoilmakuvia varten.



Postimies, herra Boxington aloittaa päivän tyhjentämällä punaisen postilaatikon.



Ohoh! Lähetettyjä kirjeitä ja kortteja onkin tullut valtava määrä! Postimiehen laittaessa kirjeitä postilaukkuunsa, puhaltaa hento kesätuuli suoraa postilaatikkoon ja muutama kirje ja kortti leviää maahankin. Aijai... Onneksi herra Boxingtonin kollega Samuel Stamp ei ole näkemässä. Stampilla kun on paha tapa vääntää kaikesta vitsiä ja siihen ei jäyhän herra Boxingtonin hyymori aina riitä.



Parempi jatkaa kierrosta! Postimies hyppää pyöränsä selkään ja lähtee polkemaan kohti kirkonkylää.



Mutta ketkäs ovatkin tulleet herra Boxingtonia vastaan? Rouva Boxington ja heidän puolitoistavuotias poikansa. Tämäpä piristävä käänne päivässä. Olkoonkin että rouvan oli ollut pakko lähteä ulos kävelylle pikkuviikarin riehuttua koko aamupäivän kotona. Yhdessä he päättävät pitää illalla lettukestit ikävän aamupäivän vastapainoksi.

~~~~~~~~~~

P.S:
Tässä tarinassa eivät esiintyneet postimies-setissä mukana tulleet pikkutavarat: Leimasin, mustetyyny ja lyijykynä.

1 kommentti :