11.6.2010

Pilvet on harmaat ja vettä sattaa...

Päivä on suorastaan ihanteellinen kaikenkattavalle kirpputorikierrokselle. Ihan ensiksikin tarvitsen sisältöä uudelle (ja hieman vielä remonttivaiheessa olevalle) blogilleni, joten käymme kulkumme kohti lähiseutujen parhaita kirpputoreja. Pääpaino tämänhetkisillä kokoelmillani ovat vanhat My little pony ja Sylvanian Families-hahmot, joista jälkimmäisiä ei kyllä kirpputorilta juurikaan löydy. Ensin mainittuja enemmänkin.
Sylvanialaiset tilaan enimmäkseen ulkomailta ebayn kautta. Tälläkin viikolla posti toi valtavan paketin, jotka sisälsivät yhteensä neljä erilaista hevossettiä: Tallin polleineen, talliapulaisen, tytön & ponin ja retkeilykärryn. Näistä laitan kuvan sitten, kun ei ole kiire lähteä etsimään uusia partikkeleita kokoelmaani ;)

Sen sijaan jaan teille kuvan jo aiemmin sisustamastani Sylvanialaisten päiväkodista, joka myös orpokotina on usein toiminut. Lähinnä siellä oleskelevat pikkuiset, joiden omia vanhempia ei postisetä ole vielä tuonut :) Vauvat lienevät heikkouteni.

4 kommenttia :

  1. Kuinka paljon sulla noita hahmoja oikein on? :)

    VastaaPoista
  2. Kävin laskemassa: 96 hahmoa. Kolme tosin taitaa olla tuplina ja kaksi avaamatta paketissa. Alkaa mun pieni vitriini ja otusten asuttama nukketalo olla hitusen täynnä.

    VastaaPoista
  3. Ohhoh :) Kivaa olisi nähdä yhteiskuva kaikista.

    VastaaPoista
  4. Voisihan sitä laittaa :) Kun nyt tänään kerta spämmitään.

    VastaaPoista