28.6.2010

Toinen kirje

Fanclub-kirjeen lisäksi sain myös toisen, hieman paksumman paketin. Siitä paljastuivat viime viikolla ebaysta voittamani hahmot ja yksi setti. Aloitetaan nyt sitten vaikka hiiri-siskoksista:



Uudet hahmot ovat puna-asuiset hiiret: sisko ja veli. Alunperin he ovat luokkaretki-setistä, johon kuului lisäksi kissa-opettaja, karhu-tyttö ja seisovat kissa-kaksoset. Koko luokkaa en tarvitse, vaikka ainakin yksi kaksosista olisi kiva. Siksipä tartuin tilaisuuteen, kun luottomyyjäni, Janice, listasi nämä kaksi muiden tässä entryssä esiteltävien hahmojen kanssa. Vasta kuvat otettuani tajusin, että siskokset taitavat olla enemmän sukua Grand Hotel:in mukana markkinoidulle kokille. No, tässä siskokset laittavat ruokaa Samuel-postimiehelle, jonka on kohta jo jouduttava töihin. Vauvat pyörivät jaloissa syömässä lattialta herkkuja.

Yhteistä näille kaikille hiirille näyttäisi kuitenkin olevan vaimottomuus. Olen jo jonkin aikaa metsästänyt SF-lelukauppaa, jonka mukana tulee hiirirouva. Täydellistä settiä on kuitenkin vaikea löytää, sillä suurin osa myyjistä ei suostu talopaketteja lähettämään ulkomaille ja monista seteistä puuttuu osia. Keräilen kuitenkin noita pikkuliikkeitä, joten haluan setit ainakin suurinpiirtein kokonaisina. Yleensä kun täydellinen setti tulee myyntiin, olen minä juuri silloin rahaton. :(



Tässä kuvassa (ja oikeastaan koko entryssä) olevat hahmot olen kaikki ostanut Janicelta, mutta harmaa kissaäiti on jo aiemmin tullut kokoelmaani. Hän on myös ollut joskus hiirikokin kanssa hotelli-paketin kylkiäinen. Nyt hän onkin saanut hyvin ansaitun lomapäivän tyttärensä kanssa. Uupunut äiti ei ole vain huomannut jättäneensä sisäkön vaatteet päälleen lähtiessään telttaretkelle. Retkipöydässä on sisään rakennettu grilli, jolla kalat ja maissit saa paistettua. Settiin kuului myös teltta ja makuupussi:



Yksi maissi ja pihdit jäivät valitettavasti pois kuvasta. Makuupussinkin olen piilottanut teltan sisään. Järkevää... -_-



Lisäksi tuli vielä hieman kulahtanut peuraperhe. Mietin pitkään, ostanko tätä perhettä sillä mieheni ei näistä pidä sitten yhtään :D Omistan kuitenkin perheen taaperon ja olen pitkään ihaillut äitipeuran kaunista mekkoa, joten kun tämä setti tuli Janicella myyntiin niin tein siitäkin huudon. Tyttären päällä näkyvä mekko ei ole alkuperäinen, mutta tykkään tuosta mustasta mekosta ehkä enemmän kuin alkuperäisestä vaaleansinisestä.

Huh, näiden kuvien väkertämisessä menikin aikaa. Ostettiin tänään viimein pöytävalaisin, vanhan, rikkoontuneen tilalle, joten nyt pitäisi pystyä ottamaan kuvia silloinkin kun aurinko ei paista. Tuo ruskea roombox alkaa kyllä kohta vedellä viimeisiään. Seinät pitää tukea pystyyn ja tapettikangas irtoilee. Mistähän saisi oikeaa tapettia uutta huoneboxia varten?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti