18.10.2010

Käkikello

Blogini laahaa melko pahasti jäljessä kaikista esiteltävistä sylvanialais-huonekaluista, joita viimepäivinä ja viikkoina on saapunut. Erityisen laiska olen ottamaan kuvia rakennuksista. Lähinnä vaikeuksia tuottaa lavasteiden vajaavuus. Haaveilen kunnollisesta metsätaustasta (esim. joku kiva juliste), jolla voisi luoda tunnelmaa rakennusten taakse. Nyt on tyytyminen roomboxiin ja värillisiin kartonkeihin (booring...).

Tänään sain peräti kolme pakettia (jei, kivalle maanantaille! :) Ensimmäisestä kuoriutui ulos jo pitkään metsästämäni käkikello alkuperäisessä paketissaan. Jotenkin olen aina onnistunut missaamaan kaikki ebayssa olleet käkikellot, vaikka miten olen koettanut voittaa huudon. Joko myyjä ei ole suostunut lähettämään sitä Suomeen tai joku muu on huutanut niin korkean hinnan ettei pikkuruisesta seinäkellosta ole kannattanut maksaa niin paljoa. No, nyt voitin ja voitin kellon vielä MOC:ina (Mint on card, tarkoittaa että ehyenä alkuperäisessä "kupla"pakkauksessa). Hieman epäröin, pitäisikö minun ostaa kelloa avaamattomassa paketissa, kun aioin itse sen kuitenkin avata. Onneksi paketin takapuolella oli katkoviivalla merkitty luukku, jonka sai siististi leikattua auki niin, ettei tarvinnut koko kuplaa irti repiä. No, toivottavasti joku minua vaunnoutuneempi keräilijä säilyttää käkikellonsa avaamattomana. Nämä vanhat ja avaamattomat Tomy-sylvanialaiset ovat kuitenkin katoava keräilyvara.



Kahdessa muussa paketissa saapuivat Englannista matkanneet olohuoneen kalusteet ja Malesiasta uutena ostamani Beauty the Foal-varsa ja pieni japanilainen koulurakennus. Aiemminhan teille uhosin, etten aio näitä varsoja ostaa, mutta kummasti se on mieli muuttunut. Tajusin, että tämä keltainen varsahan on miltei täysin saman värinen kuin Brambles ja Willow. Nyt sai Brambles uuden varsan ja Willow pikkusisaren :P

Sekä varsasta että koulusta saatte myöhemmin paremmat kuvat. Koulua olin myös hartaasti odottanut, mutta se tuotti minulle hienoisen pettymyksen - siitä lisää myöhemmin.



Tässä vielä olohuoneen kalusteet somasti aseteltuna. Pääasiassa havittelin tuota antiikkista televisiota sanomalehtitelineineen, kylkiäisenä tulivat sitten ruskea keinutuoli tyynyineen ja jalkalamppu. Keinutuoleja on hirmuisen vaikea sijoittaa niiden suuren koon takia (+että minulla on niitä nyt kolme...), mutta punavalkopilkullinen tyyny ja siihen sointuva lampunvarjostin tekevät näistä kahdesta todella vastustamattomat! Televisiokin on suloinen ja paljon tilaa vievä, kun sen luukut ovat auki. Lehtitelineen mukana tuli valtava määrä sanomalehtiä (alkuperäiseen pakkaukseen ei varmasti ole kuulunut kuin pari). Lisäksi tuli kaksi alkuperäistä, vaihdettavaa TV-ruutua ja iso nivaska ilmeisesti SF-clubilehdestä leikattuja vaihtoruutuja. Ohjelmien kirjo on siis taattu :D Eniten tykkään kuitenkin kuvassa näkyvästä majavatytöstä.

Kiikkustuolissa istuva ja väreihin upeasti sointuva tyttöpupu, Hollie, on myös uusi. Muistanette vielä Jacksonit aka Wildwoodit. Ostin perheeseen viimein tyttären, kun Wendin Adoption Shopissa oli vanha Tomy-versio myytävänä. Äiti, Ginger (*tarkistelee virallisia nimiä netistä*) ei tähän kuvaan valitettavasti mahtunut... Vauvelin soittama piano on osa lelusettiä, joka myös tässä taannoin saapui.

7 kommenttia :

  1. Hehee, toi koulu tossa kuvassa näyttää ihanalta, kaikki noi viivottimet yms. Sit kans toi käkikello on hauska, varsinki ku se on erillisessä paketissa :D Ainii, ja täällä on rakastava koti keinutuoleillesi xD!

    VastaaPoista
  2. Laitan parempia kuvia koulusta :) Samalla voisin esitellä toisenkin pikkukaupan: J. Sainsburyn hedelmäkaupan.

    Joo, toi kellon paketti on ihan super pieni! Voin kuvitella, miten noita on joskus myyty kaupassa. Samanlaisia settejä myytiin, joissa oli sisällä kaksi taulua tai kuivakukkakimppu.

    Kolmea keinutuolia en kyllä tarvi, mutten osaisi päättää mistä luovun. Yksi tuli Isoäiti kotona-setin mukana ja se on noista pienin ja kätevimmän kokonen. Yksi on vanha vihreä (tykkään vihreistä kalusteista) ja yksi on tämä, joka kuuluu tähän punavalkopilkulliseen settiin.

    VastaaPoista
  3. Voi että, tuo pikkupiano on ihana!!!! Mistäköhän paketista se on peräisin? Mutta sellainen juttu askarruttaa... Eikö noihin mene aika tuhottomasti rahaa? Kun taidat tilata aika usein kaikkea ihanuuksia... Äiti kun ei anna minun ostaa mitään kuin tosi harvoin :(

    VastaaPoista
  4. Mylpyrä, en nyt hetiselleen löytänyt kuvaa lelusetistä, josta pikku-piano on peräisin. Samassa pakkauksessa oli mm. palikkakärry, vihreä keinuhevonen, pupulelu, työntökärryt, keinuva lelu ja renkaiden heitto peli. Jahka saan hommattua joulun alla lelukaupan niin laitan nämäkin lelut sitten sen kanssa samaan kuvaan.

    Rahaa menee kyllä, mutta kaikkihan on suhteellista. Arvioisin, että koko kokoelmani on maksanut vähemmän kuin neljät 300€:n kengät, joita jotkut tuttavistani ostelevat :) En myöskään harrasta muotivaatteita, käsilaukkuja tai luksusmeikkejä - jokaisella on omat rahanreikänsä. Ja rahaa tulee muutenkin vähän erilailla, kun on isompi ja töissä.
    Mutta hyvä huomio sinällänsä. Ja äitisi on ihan oikeassa, kun rajoittaa ostamistasi. Nuorempana on hyvä harjoitella säästämistä ja järkevää rahankäyttöä. Sylvanialaiset eivät ole ihan sieltä järkevimmästä päästä :D

    VastaaPoista
  5. Onhan se niinkin, varsinkin kun keräilen vähän kaikenlaista :D Kiva, jos jossain vaiheessa laitat kuvan tuosta setistä, se kuulostaa ihanalta! Olen kyllä täysin hurahtanut vauvoihin ynnä muihin lastenhuoneisiin...

    VastaaPoista
  6. Pakko kysyä: Miten "papukaijaprojektisi" etenee? En malta odottaa... :D

    VastaaPoista
  7. Papukaija-projekti on kuvaamista vaille valmis :) Koetan saada sen kuvattua piakkoin.

    VastaaPoista