31.10.2010

Varsa

Saanen esitellä Beauty-varsan!



Hevoskokoelmani lähenee taas täydellisyyttä, kun pikku Kaunokki-varsa liittyi kokoelmaani. Se onkin miltei täysin saman värinen kuin Willow (kuvassa) ja Brambles, joten olkoot siis samaa perhettä. En tosin tiedä onko Willow sen äiti vai sisko :) Varsat ovat minusta hieman hassun muotoisia, etenkin koivistaan, mutta kun oikein vääntelee niin saa tämänkin ihan kivaan asentoon seisomaan.

Näistä uudenmallisista heposista minulta puuttuu enää Strawberry-varsa.

Uusia päivityksiä on tullut nyt melko harvakseltaan, koska odotan toista Malesian-tilaustani. Kun tilauksesta oli kulunut 20 päivää aloin ihmetellä, miksei pakettia ala jo näkymään. Sitten muistin, että olin piheyksissäni tilannut sen maapostin kautta (=puolet halvempi postitus ja neljä viisi tai kertaa hitaampi) :D Kaipa pakettini tuolla jossain Venäjällä nyt matkaa junassa... Tai toivottavasti saan siitä saapumisilmoituksen huomenna...

8 kommenttia :

  1. Hehei, itekin tilasin just noita poneja kun mulla on vaan se yks mustavalkonen mikä tuli kärryjen ja vihanneskojun kanssa :) En muista/tiedä sen nimeä, mutta se on nyt pupuperheen omistuksessa kärryjä vetämässä. Mikä Malesian nettikauppa muuten myy Sylvanioita suomeen :D? Ihan näin tuli mieleen... Ite tilasin täältä: http://www.tamaboutique.com/

    VastaaPoista
  2. Heips, Ansku!

    Onko tamaboutique taas toiminnassa? Kuulin, että se olisi viettänyt jo jonkin aikaa hiljaiseloa. Saitko heiltä tilauksvahvistuksen?

    Tamaboutiquen valikoimat ovat hyvät, mutta melko hintavat. :) Itse olen tilannut nyt All99 kaupasta, josta varsakin tuli. Kaikkia tuotteita heillä ei sitten ollutkaan, vaikka sivustolla luki että löytyisi varastosta, mutta palvelu oli ystävällistä, hinnat ok ja tavarat tuli viikossa kotiin.

    Toinen Malesialainen kauppa, josta olen tilannut nyt kaksi pakettia on BeHappy:n Budget corner, jossa myydään naurettavan halvalla vanhoja 2. luokan sylvanilaisia. Eli osassa on paketissa vaurioita niin etteivät ne kelpaa myyntiin normaalihinnalla. Jostain seteistä puuttuu osia, mutta puuttuvat osat on kerrottu tarkasti niin, että tiedät mitä ostat. Hintaa noilla on vain pari euroa kappale. Olen siis tilannut kaksi pakettia BeHappysta, mutta kumpikaan paketti ei ole tullut vielä perille, koska toisen tilasin maapostissa ja toisen lentopostilla, mutta vasta viime perjantaina - saa nähdä kumpi paketti saapuu ensin). Tiedän kuitenkin muiden keräilijöiden kokemuksista, että kauppa on luotettava ja sitä pitää SF-keräilijä Kiki.

    VastaaPoista
  3. Jes! Kiitos hyvistä kauppapaikka vinkeistä :)
    (nuo hevoset ovat niin suloisia,niiden ilme on jotenkin niin vinkeä! :))

    VastaaPoista
  4. Kävin tuolla BeHappy-kaupassa, ja ne oli kyllä todellakin naurettavan halpoja! Mutta minä täällä taas noita postikuluja mietin... :D Eli tuleeko niistä sitten loppujen lopuksi kovin halpoja? Nätti muuten tuo varsa! Mutta kuten sanoit, nuo takajalat ovat melko omituisen muotoiset :/

    VastaaPoista
  5. Minä laitoin jo tilausta menemään itse ja minusta postikulut eivät olleet paketin kokoon nähden kalliit ja kaikenkaikkiaan siis tuotteet jäivät halvemmaksi kuin Suomessa.

    VastaaPoista
  6. Mylpyrä, minun eka pakettini, jonka tilasin maateitse (=hidas postitus, 3-5 viikkoa...) maksoi postin osalta about 9€, nopeampi lentoposti olisi maksanut n. 15€ muistaakseni. Tässä paketissa on kolme isoa hahmo-settiä ja kolme pientä tarvikepakkausta.

    Toinen paketti oli sisältönsä puolesta niin pieni, että siitäkin maksoin 9€ postitusta vaikka he laittoivat sen lentopostilla tulemaan. Tämä paketti koostuu neljästä yksittäisestä hahmosta ja yhdestä tarvikepakkauksesta.

    Onhan 9 euroakin aika iso raha, mutta uskon säästäväni sen hahmoissa helposti takaisin. Ja jo se on plussaa, että tuolla myynnissä olevia sylvanialaisia on niin vaikea löytää muualta - alkuperäisistä paketeista puhumattakaan.

    VastaaPoista
  7. Autuas hymy, syvä huokaus ja kiitokset.

    VastaaPoista
  8. Jep, hymy täältäkin ja kiitokset perään!

    VastaaPoista