13.10.2010

Tailburyjen uusi televisio

Olipa kerran eräs koiraperhe. He olivat varakkaita ja onnellisia ja tulivat hyvin toimeen toistensa kanssa. Iltana eräänä he kaikki kokoontuivat olohuoneeseen, jonne koiraisä oli juuri pystyttänyt upouuden televiissio-laitteen. Nappulasta kun väänsi niin jo alkoi masiina suoltaa jos jonkinlaista viihdykettä niin aikuisille kuin lapsillekin. Kanavia Sylvaniassa oli peräti kaksi.



Isä ja poika ovat istahtaneet sohvalle ihastelemaan television kirkasta kuvaa ja keskustelemaan laitteen hienouksista. Sillä aikaa vauva on pihistänyt jostakin äidin sakset ja ryhtynyt omin päin niillä leikkimään. Onneksi äiti jo kiiruhtaa hätiin. Kuka on muuten jättänyt kaikki ristisanatehtävälehdet lojumaan pitkin lattioita?



"Isä kotona"-setti on siis liittynyt, varsin yllättäen, kokoelmaani. Tämä oli oikeastaan heräteostos käydessäni Lahden Kärkkäisellä. Harvoin kyllä ostankaan sylvanialaisia Suomesta, mutta tämä oli melkein edullinen. About 15-16€. Tailbury isän mukana tulivat kuvassa näkyvä sohva, taulu, kasvi ja edellisen kuvan kolme ristikkolehteä. Alunperin olin kyllä suunnitellut naittavani Tailbury äidin Maron-opettaja koiran kanssa, mutta kun olen heikkona noihin henkselipöksyisiin isähahmoihin. :/ Nyt Tailburyjen perheestä puuttuu enää sisko (kotona :P).



Vastikään saapui myös tässä kuvassa taustalla näkyvä televisio. Ihastuin tuohon pikku antenniin ikihyviksi. :) Telkkarin mukana tuli kaksi (kaksipuoleista) vaihdettavaa pahvitaustaa, jotka sujautetaan kuvaruudun taakse yläkautta. Ohjelma kertoo Furbanks-oravien rantapäivästä. Ylemmän kuvan televisioruudussa muuten näkyy se Furbanks-oravaveli keltamustine shortseineen, jonka aion metsästää kokoelmaani :)

4 kommenttia :

  1. :) Minäkin kävin ihan vasta siellä kärkkäisellä... En kyllä ostanut mitään, mutta haaveilin. Siellä on halvimmat sylvanialaiset, joita olen täällä päin nähnyt.

    VastaaPoista
  2. oh no! why is that baby playing with sissors?!

    VastaaPoista
  3. Bugzy, Thats how I found him! My fiance likes to mess with my collection and specially with baby-figures. He had put the baby dog cutting some magazines. One baby had spread a plate full of cookies to the ground. Keats mum and dad were having sex in the bedroom... And all my little fairies had been hided around the dolls house.

    So I stole the idea of sissors from my fiance :)

    VastaaPoista
  4. hahaha, that sounds like something my husband would do! guys can be so sweet :/

    VastaaPoista