22.10.2010

Lock Keepers Cottage

Noniin! Aika paljastaa papukaija-projekti kokonaisuudessaan! Johan tämä on ollutkin valmis jo jonkin aikaa, mutten ole saanut aikaiseksi rakentaa lavasteita ja kuvata. Elikkä aiemmassa Teaser-entryssäni esiintynyt papukaija kuuluu Lock Keepers Cottage nimiseen merimiestaloon. :) Mylpyrä osui siis melkolailla oikeaan arvatessaan merirosvoteemaa!


(*Klikkailkaa kuvaa isommaksi*)

Tämä Avaimen vartijan koti on puoleksi talo ja puoleksi laiva. Vaikken itse ole mitään meri-ihmisiä niin tämä talo on minua kiehtonut jo pitkään. On ollut myös vaikea löytää settiä kokonaisuudessaan sillä yleensä vähintään papukaija on puuttunut - kellosta, lampuista ja kaukoputkesta puhumattakaan. Tämäkään setti ei ollut ihan täydellinen, sillä kelloa kannatteleva keltainen orsi oli katkennut joko matkalla tai myyjän pakatessa taloa matkaan. Sain sen kuitenkin välttävästi korjattua sinitarralla (kuten aina). Talo on myös kellastunut liian auringonoton takia :/ Tämä vähän harmitti, koska sitä ei myyntikuvasta pystynyt havaitsemaan. Pahiten kellastuminen näkyykin juuri päivänvalossa. Talon mukana tuli melkein kokonainen "captain's crew"-setti, joka sisälsi majava- ja hiiri-merimiehet, kaksi ämpäriä ja kaksi moppia. Ainoastaan pieni merimiesankka puuttui - sen metsästämisessä meneekin sitten aikaa. Helpompaa olisi varmaan ostaa koko setti uutena...



Tässä talo sellaisena, kuin se kokoelmahyllylläni on. Tällä hetkellä taloa asuttaa Keats-kissaisovanhemmat sekä vauva, joka on tullut heille hoitoon. Taloja on ikävää kuvata lavasteiden ja kunnollisten valojen puutteessa, siksi kuvan laatu on aika heikko. Pahoittelen.



Sopivien kalusteiden etsiminen taloa varten olikin oikea projekti. Haastetta toi talon pieni koko, sisälle päin työntyvä parveke, toisen seinän naulakko (jonka kyllä saa irti, mutten halunnut irrottaa sitä) ja kahden seinän täyttävät julisteet. Jo aluksi tiesin, että haluaisin tuon peräseinällä näkyvän vihreän kaapin lamppuineen tähän taloon. Ne ovat ihanan merellisiä huonekaluja :) Oikeasti tuohon lamppuun kuuluisi johto ja valo, joka saa virtansa kaapin sisälle laitettavista paristoista, mutta minun lampustani oli polttimo irronnut ja valkoinen johto oli muutenkin todella törkeän näköinen. Siksipä irrotin koko johdon - ja niin onkin parempi.
Kerroin jo aiemmin, miten ostin heräteostoksena Isä kotona-setin. Pakkauksen huonekalut sopivatkin oikein hyvin tähän pikku-kotiin. Jopa kasviaiheinen taulu sopii julisteiden luonto-teemaan. Ostin lisäksi vielä mustan hellan ja takaseinällä näkyvän pienen, vihreän jakkaran. Jakkara täyttää mukavasti tuon julisteiden takia vaikeasti sisustettavan nurkan. Ainoastaan yksi juliste jäi suurimmaksi osaksi piiloon hellan taakse. Siinä oli eri maiden lippuja ja se oli muutenkin aika ruma :P
Mopit sai kätevästi roikkumaan naulaan.
Tämä talo ei tarvitse erillistä sänkyä, sillä katossa roikkuu ihanainen kalastajanlangasta punottu riippumatto! Lattiamatto sen sijaan kyllä tulisi tarpeeseen...

Luultavasti kissa-vanhukset eivät jää tähän taloon pysyvästi asumaan. Merimiesten lisäksi olen kaavaillut talon asukkaiksi Sea Breeze Rabbits-kaniperhettä. Hinta vain on esteenä pupujen ostolle :/ Suolaisia ovat hinnaltansa kuin merivuokot ikään!

Ja lopuksi vielä extrakuva kiitoksena siitä, että jaksoitte odottaa tätä entryä niin pitkään :)



"Heihei" sanoo kisuvauva. ^o^

3 kommenttia :

  1. JES, tätä postausta oon odottanu päiväkaudet! Heti ku näin ton kuvan nii koko taloa tärisytti älyttömän korkea kiljasu :D ME TOO!

    VastaaPoista
  2. JEEE, arvasin meeelkein oikein! :D Minäkin olen jo ihan innoissani tuosta juttua odotellut. Tuo riippumatto on kyllä hurmaava!

    VastaaPoista
  3. omg too cute! love how you decorated!
    and that little baby cream cat is the icing on the cake :) looks like she's waving.

    VastaaPoista