4.10.2010

Keijukaiset

Massive baby pastel overdose!
Papukaija-projektini on edistynyt kiitettävästi, mutta vielä tällä kertaa en sitä teille paljasta :) Sen sijaan laitan iloksenne kuvia tänään saapuneesta paketista (tai oikeammin sen sisällöstä), joka matkasi minulle aina Japanista asti!



Keijuja! Nämä pikkuiset pastellipallerot ovat aitoja Sylvanian Families hahmoja menneiltä vuosilta. Keijut ja niiden tarvikkeet oli suunnattu tuolloin ainoastaan Japanin markkinoille ja monet niistä ovat nykyään harvinaisia tai muuten hankalia löytää. Onnistuin nappaamaan nämä sulostukset ebaysta uskomattoman edullisesti, n. 10$:lla :)



Aaa, aivot sulaa! Ne on niin suloisia xD
SF keijut tekevät muuten taas tuloaan - aivan varma en ole, tullaanko niitä tällä kertaa näkemään myös Japanin ulkopuolella, mutta ainakin muutamasta vanhasta keijusetistä on tehty uusintaversioita. Tällaista viiden eri keijun pakkausta ei kait ole tulossa, mutta kolmen keijun pakkaus tulee :) Uuden setin mukana tulee keijuille myös hatut ja taikasauvat. Luultavasti eri asennoissa olevat keijut voi kerätä sitten muista pakkauksista. Kait?



Minulle riittävät kyllä ihan nakutkin keijut ^^. Sauvat tuskin pysyvät hahmojen käsissä itsestään ja hatuista jää helposti painaumia pehmeään nukkapintaan. Oma suosikkini on kuvassa vasemmalla istuva sininen keiju. Hänellä on niin ihan japanilainen istuma-asento.



Muista keijuista on vaikeaa sanoa, mutta tämä on selvästi tyttö-keiju. Päätellen ainakin vaaleanpunaisesta väristä ja hienostelevasta asennosta.



Nämä kaksi keijua on tehty makaavaan ja lentävään asentoon. Nämä vanhatkin keijut olivat saatavilla myös erikseen kun osti carry case-settejä joihin kuului yksi huonekalu (sänky, piano, simpukka), yksi vauvahahmo ja keiju. Tässä keijukaiset ovat sadonkorjuuhommissa. Suurin osa vihanneksista on peräisin Herra Saintsburyn puodista (täytyy tämäkin joskus teille tarkemmin esitellä :P).



Tässä keijukaiset vielä takaata kuvattuna. Rakastan noita pikkuruisia siipiä! Näette kuvasta myös, miten pieniä keijut todella ovat. Pupuvauva on yksi pienimmistä SF-hahmoista ja keijut ovat vielä sitäkin pienemepiä. :)

6 kommenttia :

  1. Voi maailma! <333
    IIIIIHANIA! En ole ikinä ennen tuollaisia nähnyt, mutta voi! Noitako on siis tulossa myyntiin vain Japanissa? Voi kun tulisi vähän lähemmäskin... Tässä juuri olen jo suunnitellut joululahja-listaani :) vähän aikaista, mutta kun on tavarahimo... :S

    VastaaPoista
  2. Ainakin näillä näkymin keijut ilmestyvät ensin Japanissa. Siellä lienee paljon isommat markkinat sylvanialaisille, joten valikoimakin on laajempi. En sitten osaa yhtään sanoa, tulisiko näitä keijukaisia myyntiin esim. Britanniaan. Suomessa on niin tarkkaan karsittu sylvanialais-valikoima, että Suomessa näitä tuskin tullaan koskaan näkemään.

    Jos haluat selailla kuvia vanhoista keiju-seteistä, täältä löytyy hyviä kuvia:
    http://www.sylvanianvillage.com/misty-forest.htm
    Sarjan nimi on tuo Misty Forest ja sen otsikon alla on mm. carry caseja, rakennuksia ym. sarjaan kuuluvaa.

    VastaaPoista
  3. they're so sweet! I've never been too fond of the Misty Forest series, but you make these little guys tempting :)

    VastaaPoista
  4. Bugzy, wait until they have their very own tomatoe house! :D

    VastaaPoista
  5. OOOOOO oon niin kateellinen, itekkin keräilen oikein paljon noita ja kokoelma on jo aika iso. Mutta noi, NOI on jotain!

    VastaaPoista
  6. Heippa vain anonyymille! :) Onko sinulla kokoelmablogia? Tai nettisivuja?
    Kiva löytää muitakin keräilijöitä (joka on oikeastaan blogini tarkoitus!).

    Keijukaiseni tarvitsevat vielä kunnollisen asumuksen, joka tuleepi olemaan Misty Forest sarjan Tomaattitalo.

    VastaaPoista