15.8.2021

Pupujen pehmisbaari

Ennen oli vielä jäätelöbaareja. Sylvanialaisten maailmassa jäätelöbaareja on edelleen! Ruskea pupuäiti pitää kylän suloista uutta jäätelöbaaria. Myyjättären poika nautiskelee yhdessä suloisen kisuli tytön kanssa jäätelöannoksistaan. 




Haaveilin pehmisbaarista jo ennen kuin lopetin sylvanialaisten keräilyn. Se oli silloin saatavilla vain Japanista ja varsin harvinainen. En tullut koskaan tilanneeksi sitä sieltä muiden pikkukauppojeni seuraksi. 
Kun aloin hiljalleen palailla sylvanialaisten keräilyn pariin, halusin ostaa setin kokoelmaani. Siinä vaiheessa pehmiskauppa oli tullut myyntiin jo Britanniassa. 2017 matkustin Lontooseen ystäväni kanssa musikaalimatkalle ja kävimme samalla reissulla myös Sylvanian Families Shopissa. Kaupassa käynti jo itsessään oli upea kokemus heidän valtavan valikoimansa ansiosta. Ostin joitakin settejä, mutta en kovin montaa, koska matkatavaroideni ja tuliaisten oli mahduttava yhteen reppuun. Jäätelökaupan kuitenkin ostin ja toteutin pitkällisen haaveeni sen omistamisesta. Myöhemmin tämä setti on tullut helposti saataville Suomessakin. 
En ole vielä keksinyt, miten tuunaisin setistä paremman. Toistaiseksi olen lisännyt siihen vain yhden suloisen pöydän Juice bar setistä, joka ei pöytää mielestäni tarvinnut.   


Olen hävittänyt jossakin muutossa edelliset roomboxini - tuolloin tahallisesti. Askartelin blogini uutta starttia varten täysin uuden roomboxin, jossa on vaihdettavat lattiat, irrotettavat jalkalistat ja monta vaihtotapettia! 

4 kommenttia :

  1. Bunny and the kitty babies looks so adorable together ;) I love reading this blog :P It is described really well and thorough. Even I am still learning Finnish, I must say this way is way more fun and faster (>.<) Thank you and keep the fun going! ˆˆ

    VastaaPoista
  2. Oi, sinä olet käynyt SSK:ssa :D Ja miten hieno matkamuisto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntui ihan hassulta silloin käydä siellä, kun en vielä ollut jatkanut keräilyharrastusta. Olin kaikkien niiden satojen pakkausten keskellä, mutta en oikein osannut ostaa mitään muuta kuin sen, mitä olin tullut hakemaan! Nyt olisin säästänyt pitkän pennin jos olisin silloin ostanut ne, mitä nyt olen hankkinut täydennyksenä kokoelmaan.

      Poista