25.9.2010

Kukkakauppa asiakkaineen

Sylvanialaiskokoelmani laajeni täänään 90cm pitkän lisähyllyn verran. Nyt on taas tilaa kasvattaa kauppakatua, jonka riveihin liittyi tänään Village florist-kukkakauppa ja May Blossom-karhuneiti!



Tässäpä muutamiakin uusia tulokkaita. Pääosassa tietenkin kukkakauppa ja Flower cart, jotka saapuivat tänään. Mukana tuli jopa setin alkuperäinen Tomy-pakkaus. Kukkakärryn mukana sain kuvassakin näkyvän kukka-amppelin, enkä ole ihan varma, kuuluuko se alkuperäiseen settiin. Kärryssä on kuitenkin koukku johon amppelin voi laittaa roikkumaan. May Blossom omistaa kaupan, mutta hän on palkannut apulaisekseen Cottontail pupuäidin, jonka ostin tässä taannoin Wendyn adoptio shopista. Kannattaa käydä vilkaisemassa, jos etsit jotakin tiettyä/yksittäistä/harvinaista hahmoa. Ensimmäisen kuvan laatu on muuten hävyttömän huono - todiste siitä, ettei mitään kuvia pitäisi ottaa päivällä kun kameran valotussäädöt ei toimi. Toisaalta illalla ei olisi valo ylipäätänsä riittänyt näin suuren kuvan ottamiseen. Huoh -_-



Cottontail pupuvauva sai siis viimein äidin. Tykkään näistä pupuista kovasti, mutten kyllä aio koko perhettä kerätä. Ihastuin kovasti tämän japanilaisen pupuäidin mekkoon. Yhdessä he pärjäävät varmasti hyvin :) Kukkakärry on muuten hyvässä kunnossa, mutta liima on syövyttänyt katoksen tarran läpinäkyväksi. Olen nähnyt aiemminkin kuvia kukkakärryistä, joille on ajan saatossa käynyt samalla tavalla.



Ostin Wendyn shopista myös kolmannen Antonia Beagleni (joista yhden tosin olen myynyt poneineen :). Tämä on uudempi versio, jolla on vaaleanpunainen mekko. En yleensä välitä kauheasti vaaleanpunaisesta, mutta tämä mekko on suloinen. Antonia sai myös oman hevosen, kun onnistuin viimein löytämään Gipsy Carvanin mukana tulleen Brambles-ponin! JEI! :D Nyt sai siis Willow-ponikin emän ja SF-ponikokoelmani on taas lähempänä täydellisyyttä. Oikeastaan näistä uudenmallisista poneista puuttuu enää vain varsat - niiden hankkimista vasta harkitsen. Onneksi ovat harvinaisia mokomat :)

9 kommenttia :

  1. Tänään tuli paketti perille :) Jee! Polle ja koiruli pääsivät heti blogiini. Söpöjä ovat, kiitos :D

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että paketti on tullut turvallisesti perille! Vielä en nähnyt Antonian ja ponin kuvia blogissasi, mutta odotan innolla että saat kuvat laitettua! :)

    VastaaPoista
  3. Hi,I like your blog so much,miniregards from sunny Spain!

    VastaaPoista
  4. I LOVE that flower cart! where did you get it? i think I NEED it, hehe.
    and I have just fallen in love with the Cottontail Rabbit family as well. Yesterday in the mail I just received the family of four (Calico Critters) and the JP standing baby :) I'm in love with them.

    VastaaPoista
  5. TINK-SONIA: Thank you! Your blog is really nice too! I love your miniature plants :)

    VastaaPoista
  6. BugzySUPERhappy, The flower cart is really nice. I bought mine from ebay. It came with the brown little hook and that hanging flowerpot - I have never seen them included with a flower cart before. But the hook fit's to the cart so I think it belongs there...

    Cottontails are nice and realistic looking rabbits. I wish I had more money to order a set of japanese Cottontails: a cook father and a waitres mother...

    VastaaPoista
  7. The flower shop and cart seemed made for each other- they look absolutely beautiful! :-)

    VastaaPoista
  8. you'll get them. save up :D I have made a priority list (thanks to Erics Idea) and that helps me to keep from compulsive sylvanian purchases :)

    VastaaPoista
  9. I have some kind of priority list on my head :) The japanese sets are at the bottom of the list because of their prices/shipping costs.

    VastaaPoista