9.9.2010

Vessa ja pupuperhe

Kuunnelkaa Chris De Burghin Painter - on muuten synkän "hauska" biisi miehestä jonka vaimo vehtaa muotokuvamaalarin kanssa :D

Mutta asiaan. Yhdeksän päivän odotuksen jälkeen minut viimein palkittiin paketilla Britanniasta! Tilaamani vanhat Sylvanialais-vessakalusteet saapuivat. Pakkaus sisälsi keraamisen ammeen ja lavuaarin sekä (muovisen) WC-pöntön joka päästää huuhtelun äänen kun vipua vääntää! Lisäksi tuli muutamia muita pieniä WC-kalusteita, 3 pyyhettä, hammasharjamuki, saippua telineineen ja puinen tulppa jonka voi laittaa joko lavuaarin tai kylpyammeen reikään. Luullakseni sain samalla kertaa kolme eri WC-settiä. Lavuaaria on aikanaan myyty sekä yksittäin että yhdessä keraamisen pöntön kanssa, joka siis ei tullut paketin mukana. Enempää pönttöjä en kyllä tarvitsekaan sillä näillekään ei ole talossa vielä tilaa!



Samalla tutustumme Snow-Warren pupuperheeseen, jonka hankin ensimmäisten sylvanialaisteni joukossa. Olen hieman katunut näiden pupusten ostoa, kuten olen aiemminkin kertonut. Pupujen väri on hieman liian valkoinen eikä heissä ole mitään muuta väriä (esim. vaaleanpunaista korvissa tai nenässä) ja valkoinen kerää todella kivasti myös pölyä. Mutta omalla tavallaan nämä ovat kuitenkin suloisia. Setin mukana tulivat myös lastenrattaat, jotka esittelen teille joskus myöhemmin. Varsinkin pupuäidillä on mielestäni todella kaunis puku - jota ei muuten voi riisua jos ei halua näpertää uutta rusettia tuohon esiliinaan.



Luulen, että tämä vessa-setti on myyty tässä kokoonpanossa. Yhdessä vessapaperitelineen ja pienen käsienpesualtaan kanssa. Pöntön vesiklosetissa sijaitsevat patterit. Pönttö päästää muuten yllättävän pitkän huhteluäänen :P



En muuten tiennyt, että olin ostanut myös nuo kuvassa näkyvät pyyhkeet. Olinkin niistä iloisesti yllättynyt sillä olisi muuten tuo pyyheteline ollut aika lame.



Tässäpä vielä suloinen perhepotretti. Tyttövauva vain näyttää melkein aina vihaiselta jos sitä kuvaa yhtään ylempää kuin suoraa kasvojen tasalta.



And finally, here is a picture of my roombox for Okasaneko. It's a small cardboard box that has been modified to look like a room. You can see that there are two wallpapers one on top of the other - they can be changed. The floor is made out of wooden sticks and the battens are made out of coffee sticks. That's it :) I have a small spotlight that I use when I take photos in my computer/working desk (I make these entries usually at evenings). Usually I add a separate window to the back wall. I have two different kind of windows and they can be hanged on the wall with a piece of Blu Tack.

1 kommentti :

  1. I haven't thanked you for sharing your tips with us, Toukkero. I really appreciate your help. Someday, I wish to be able to create scenes as lovely as yours. :-)

    VastaaPoista