24.9.2010

Maitomies



Maitomies on täällä!
Herra Webster jakaa sylvanialaisille tuoretta maitoa suoraa ovelle.
Aluksi en meinannut tätä hahmoa ostaa ollenkaan. Tilaisuus kuitenkin tuli eteen ostaa koko setti erään toisen tarvikkeen kanssa ja niin herra ankkakin saapui minulle. Hassua on, että Waddlington perheen ankkalapset ovat aivan herra Websterin näköisiä... Kuvassa yksi ankanpoikasista onkin päässyt Webster-sedän mukaan maidonjakokierrokselle. Omia lapsia maitomiehellä ei kuitenkaan ole.

Tämän lavastuksen rakensin taas kerran ulkomaisema roomboxiini. Seinälaudat on kiinnitetty taustaan sinitarralla (jumalainen sinitarra, kaiken sitä korjaat!) ja ovi on leikattu kartongista. Ovennuppi on sinitarralla kiinnitetty kultainen helmi ja nimikyltti lahjapaperia. :)

7 kommenttia :

  1. Söpö :)
    Mistä olet noita ankkalapsia löytänyt? Suorastaan syötävän suloisia! Osaisitko suositella joitain suomenkielisiä blogeja, joissa mahdollisesti olisi Sylvanialaisista, tai ainakin nukkekodeista juttua? Minä kun olen vasta kuudennella, niin en oikein vielä englantia tajua, muuta kuin lauseen sieltä ja toisen täältä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei. Minulla olisi suomalainen sylvania blogi jos sinua vielä kiinnostaa.

      Poista
    2. Sen nimi on sylvanialaiselamaa.blogspot.com

      Poista
  2. Maitomies ja muut blogissani olleet ankat ovat vanhoja sylvanialaisia, joita ei enää valmisteta. Lontoossa sijaitsevassa Sylvanialais-kaupassa taitaa olla tällä hetkellä myynnissä pieni erä Waddlington ankkoja. Vanhoja sylvanialaisia voi metsästää myös ebaysta, mutta niiden ostamiseen tarvitaan Paypal tili (ja paypalin käyttöön luottokortti/visa electron). Ihan vastikään Suomenkin kaupoissa on ollut myynnissä pieni setti, jossa mukana tulee keltaiset munan malliset lastenvaunut ja yksi ankkalapsi, mutta ne ovat tainneet väistyä valikoimista joten onnekas olet jos vielä jostain sellaisen löydät :)

    En ole vielä itsekään löytänyt juuri yhtään Sylvanialais-blogia joka olisi suomalainen. Tämä lienee ainuita:
    Mansikkametsä

    Monet My little pony-keräilijät ovat myös kiinnostuneita sylvanialaisista, joten sellaisista blogeista voisi löytyä yksittäisiä SF-entryjä myös. Suurin valikoima on kuitenkin englanninkielisissä blogeissa. Niiden lukeminen kehittää kielitaitoakin mukavasti :) Ja onhan englanninkielisissäkin blogeissa kuvia!

    Nukkekoti-blogeja löytyykin sitten vaikka kuinka. Tässä muutamia, joita itse seuraan:
    Tuulan minit
    Elämää koossa 1:12
    Tarun nuket
    Lil'La
    Näissä blogeissa on myös linkkejä muihin samankaltaisiin blogeihin.

    VastaaPoista
  3. Minä täällä taas... Luin, että olet liittynyt Sylvanian fan-clubiin. olen itsekkin ajatellut liittyväni, joten kysyisin, että kannattaako se? Sori, jos kyselen liikaa... :)

    VastaaPoista
  4. Saa kysellä, miten paljon vain haluat tietää :) Liityin joo SF-fanclubiin ja se maksoi 5€. Sai liittymislahjaksi sen hamsterivauvan jonka kuvat näitkin blogissani sekä kuvakirjan. Muuta kivaa en sitten kerhosta ole hyötynytkään. Elättelen toivetta, että he lähettäisivät minulle postitse uuden SF-kuvaston, mutta se on kait jo ilmestynyt eikä mitään ole vielä kerhosta kuulunut... Päättele siitä itse, että kannattiko :) Jotkut ovat saaneet liittymislahjaksi Hunajakarhuvauvan tai Pigglywink-vauvan. näin olen multa keräilijöiltä kuullut.

    VastaaPoista