29.9.2010

Teaser

Teehee! Tänään SF-kokoelmaani saapui jotain ihanaa ja suurta! :D Mutta vielä en tätä uutuutta teille paljasta, sillä se tarvitsee vielä hieman ehostusta, mm. huonekaluja. ^.^

Mutta maistiaiseksi saatte pienen teaser-kuvan:



Keräilijät varmaan jo kuvasta arvaavat, minkälaisen projektin olen työnalle ottanut. Mutta arvauksiakin saa toki esittään!

9 kommenttia :

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Oi kun söpö! Näin täällä Japanissa just tämän sarjan hahmoja myynnissä yhdessä lelukaupassa ja mietin et josko ostaisi itselleen muutaman...osaatko sanoa mitä hintaluokkaa nämä söpöliinit yleensä ovat? Voin vähän vertailla hintoja :

    VastaaPoista
  3. Suomessa Sylvanian Families sarjan hahmot maksavat noin 5€/hahmo. Eli n.20€ neljän hahmon perhe ja 6€/vauvahahmo ja 9€/kaksosvauvat. Setit, joissa on hahmo ja tavaraa maksavat jotakin 16-20€ väliltä. Tarvikepakkaukset (esim. makuuhuoneen kalusteet) maksavat sitten jotakin 23-29€ väliltä. Luultavasti Japanista löydät hahmoja huomattavasti edullisemmin. Siellä on myös tarjolla paljon harvinaisuuksia, joita ei Suomen markkinoilla koskaan nähdä. :)

    VastaaPoista
  4. Olisikohan tuo vaikka merirosvolaivan mastossa tähystävä papukaija...? 8D
    Odotan kovasti tuota paljastusta... :o

    VastaaPoista
  5. Mylpyrä, osuit miltei täysin oikeaan. Mutta ehkä 2% väärin x) Harmi, että kalusteiden hankkiminen kestää jonkun aikaa, kun täytyy paikantaa sopivia.

    VastaaPoista
  6. Hehee! Onnea etsintöihin :) Itse olen ankkalasta metsästänyt, mutta olen löytänyt sellaisen Carry casen vain australialaisesta nettikaupasta... Ja eikös sieltä ole postikulut aika pilvissä? Millaisikohan postikuluja on esim. sieltä Japanista, josta sinäkin taidat aika paljon tilata, vai kuinka?

    VastaaPoista
  7. Juuri näin ebayssa tämän ankkalapsosen. Lähtöhinta ei ole kova, mutta voi tietenkin kohota kun ihmiset huutavat sitä. Näitä keltaisia rattaita poikasineen myytiin ihan vähän aika sitten Suomessakin, joten luulisi ettei arvo vielä kovasti ole kohonnut.

    En ole koskaan tilannut mitään Australiasta, mutta voisin kuvitella, että postimaksua tulee jonkin verran kun sieltä asti tilaa. Japanistakin tilaan vain todella harvoin! Lähinnä harvinaisia sylvanialaisia, jolloin osto hintakin on niin suuri, ettei siinä enää postimaksuja ehdi surra :P
    Valtaosan sylvanialaisistani ostan Britanniasta Ebay UK:n kautta. Sieltä on myynnissä melko laaja valikoima kohtuullisilla postimaksuilla (=halvemmalla kuin Suomen sisäisissä paketeissa).

    VastaaPoista
  8. Varmaan joku merirosvo-teema kyllä juu luulisin, ehkä laiva, aarresaari, joku tollanen?

    VastaaPoista
  9. Ääh, en malta odottaa että kerrot mikä se on! Kerro jo!

    VastaaPoista